Uppsala

Hejsan allihop! Det är nämligen Sanja som bloggar här :)  

Hörde nyss av från Jenny, och då passade hon på att be mig att gästblogga, har gjort det nån gång tidigare.
Hon kan nämligen inte blogga just nu eftersom hon är i UPPSALA.
Och jag vet icke när Jenny kommer tillbaka.

Just so you know ;)

ÖöÖh .......det var väl allt för denna gång.
Kort inlägg här men men det får väl duga :P

SO LONG! / Sanja

17 juli

Hejsan, kom nyss hem från stan, har varit och handlat presenter till min mamma som fyller år på lördag, vad jag köpt kan jag inte säga nu, eftersom jag tror nämligen att mamma läääser min blogg -.- Haha

Men jag köpte en väska till mig själv, liite får man unna sig. Det blev en svart Björn Borg väska.

16 juli

Neej ): mina besökare har sjunkiiit igen... Kanske beror på att jag inte har uppdaterat på 2 dagar. Har ju varit i Sollentune med Alexandra och några andra vänner. Det var verkligen jätte roligt.

Första dagen tog Alexandras familj mig till Fridays, en restaurang på Södermalm, Skiiit gått, åt revbenspjäll och pommes. Sedan fikade vi på Café Alberto som låg i närheten. Sen åkte vi hem och kollade på film.Dagen efter åkte vi först till läkaren vid ett och sen gick vi och åt på McDonalds, ville ha en grekisk sallad, och som överallt annars var det sluut här med. Asså varför gör dem reklam för det om dem inte har den? Jag blev skiit sur. Sen åkte ag och Alexandra hem och ducsha och fixade oss i ordning, för att sedan åta middag på en libanesisk restaurag. Älskar den maten, så många olika smaker på samma gång.

Och idag åkte jag hem och nu sitter jag här.

Skriver sen

ciao

14 juli

Var fjärde person misshandlar sin data fysiskt varje dag.

Är jag en av dem tro? Haha nej inte alls

14 juli

Hejsan, har nyss målat naglarna, och packat. Skä nämligen till Sollentuna över tre dagar, två nätter. Jag ska träffa och umgås med Alexandra, såå kul! Vi ska shoppa, äta god mat med mera.

Haha, jag hörde någonstans att när man nyser färdas luften från lungorna ut genom munnen i 160 km/h !!! Helt otroligt!

Ska packa lite klart nu, skriver snart.

ciao

13 juli

Ahhh, jag är såå trött efter att ha vaknat kl 8 gjorde jag mig i ordning och sedan bar det av till Gröna Lund. Jesper fyllde år så han och ett gäng till åkte dit och åkte karuseller som bara den. Nu känner man att man har åkt grönan för hela sommaren, Vi tröttnade redan efter två timmar, men sket i det och åkte samma karuseller om och om igen. Sen gjorde vi av med GANSKA mycket pengar på lotter, Asså shiiiit vad dem måste tjäna på det där. Jesper gjorde av med över 600 på endast lotter och det han vann var en lite stor champangeflaska med choklad i, sen massa små saker som visselpipor och så. Han ångra sig rejält efteråt.  Jag håller med honom, det misstaget har jag gjort många gånger förut men nu har jag lärt mig så jag spelade kanske bara för 100 , och vann inte ett piss.

Men företagsidéen är ju väl uttänkt, kanske en på 200 vinner. Jag ska oxå öppna ett tivoli med lotter och inte låta ngn vinna alls så jag bara drar in pengar :D det låter väl kul? :D

12 juli

Äntligen hemma, inte för att jag kom hem nyss utan att jag äntligen har fått sätta mig ner bredvid min bästa vän, Mr Computer. Idag har det varit en luuugn dag, jag hade tur som inte övervägde att stanna hemma och sola. För vart tog solen vägen? Jaa inte vet jag, det kom till och med ett regnstänk.
Idag blev det lunch på Café Kladdkakan, en hälsotallrik som vanligt, med kyckling, råris och massa olika grönsaker! Jätte gott. 

Jag tycker att det är ganska komiskt att det fortfarande finns folk som tror att dem får betala med kort även fast de bara handlar för två kr. Åter igen får jag förklara varför det inte går, och lika arga blir de om och om igen, och säger att de aldrig ska handla i affären igen. Men ändå ser jag dem nästa vecka handla, nu har de kontanter med sig i fortsättningen. OCH TA BORT DEM DÄR JÄVLA FEMTIOÖRENA. DEM ÄR BARA TILL BESVÄR. Jag försöker avrunda deras godis så de slipper få femtio öre tillbaka, jag försöker i alla fall vara snäll. Men inte är man snäll tillbaka. Idag kom det en kvinna och skulle handla en Magnum för 17 kr. Och gissa vad hon betalade med, Joo femtioören.  34 JÄVLA femtioören betalade hon med, Och hennes kommentar var ju jätte rolig, trodde hon.

- Jaaaaaaa, pengar är ju pengar som sagt. När jag var liten ägde vi bara femtioören, och när pappa dog fick jag ta över hela hans arv, bestående av femtioören. 

KISS MY ASS  -.- 

Namninsamling.

Ni vet Norba som mördades av en psykisk man, hon som blev oskyldigt dödad. En dotter, en syster, en vän...

Allt för många dödas av psykiska personer, och vad gör psykvården åt det? Jo fortsätter låta psykiska människor gå fritt även fast de vet att människan kan vara farlig för samhället. I det här skedet hade Norbas mördare redan varnat att han skulle ut och döda ngn, och vad gjorde dem åt det? INGENTING, de tog honom inte ens på allvar. Och titta nu har en oskyldig blivit dödad. Det är dags att vi gör ngt! Det kan inte fortsätta så här.

Däför har har en namninsamling startats, vi måste starta uppror, härmed ska Norba vara den sista att bli uttsatt för liknande dåd, även fast hon verkligen inte förtjänade det.

"Vi startar detta uppror för att väcka liv i makthavarna och få dem att sattsa mer pengar på psykvården".

Skriv under HÄR

12 juli

God morgon, Vilket väder det är ute. Jag som nu hade velat bli brun, men saken är den att jag blir aldrig brun, jag blir röd. Så Då får vi ta hjälp av brun utan sol, men det går inte heller eftersom jag ska  jobba. Tråkigt för mig då.

Jag lyckades i alla fall vakna, vaknade redan kl 9 av grannens förbannade hundar, dem skäller dag ut natt in ovs. Det är riktigt irriterande, men grannen är en gammal tant så jag vågar inte riktigt be henne att hålla mun på hennes hundar. Men jag får ta det med en nypa salt.

Ska fixa mig nu, borsta tänderna sminka mig osv. Skriver ett till inlägg snart om jag hinner


Ciao

12 juli

Förlåt att jag inte skrivit mkt idag :/ När jag kom hem från Sanja var jag jätte trött. Jag somnade tt tag men vaknade igen och nu sitter jag här? Asså jag fattar inte vad det e med mig, jag kan verkligen inte sova, det går bara inte.

Ska försöka somna igen, men i morgon jobar jag så det blir nog ett inlägg på morgonen och sen efter att jag kommit hem

Sanja, jag älskar dig verkligen. Du är bäst

11 juli

Hejsan, Åh nej det började preciiis och regna. Fan oxå. Inte för att jag ska vara ute med de e ju lite tråkigt när solen inte skiner... Har ätit frukost med mamma idag och kollat på Ellos katalogen, Höst modet har redan kommit ut. Jag som trodde jag skulle få njuta av sommaren, innan man skulle köpa höstkläder. Det är samma med julen, går man in till Ica Maxi i oktober kan man redan se massa julsaker, granar pynt, extrapris på julklappar med mera, oh då är det ju liksom ändå 2 månader kvar till julen, och julen består ju bara av kanske två dagar. Inte så mkt för mödan om man säger så. Det är likadant med påsken, samma där påskpynten kommer redan ut februari mars där nån gång. Det är helt sanslöst!

Ska till Sanja idag, min allra bästa vän. Vi är så sjuka tillsammans, vi har gått igenom sååå mkt, men än vad vi kan räkna ihop på båda våra händer OCH tår. Haha, nä nu ska jag göra mig i ordning..

Ciao

PS: Sanja har föresten en nu blogg : HÄR

10 juli

Jag har fått en En blogg-utmärkelse av : http://thiindra.blogg.se/



Här kommer reglerna för den award:


Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency,

the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.


Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that sends you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

Här är lite bloggar jag tycker ska ha en:

Nastasha:
www.natasha.blogg.se
Milica: www.mmilicas.blogg.se
Nicole: www.nicolecharro.blogg.se
Louise: www.finalouise.blogg.se


 Kmr inte på mer haha


10 juli

Jag läste i Louises blogg att Jamie Lynn Spears (Britney Spears lillasyster) har fått en dotter, ngt jag alls inte visste om. Jo, jag visste att hon var gravid men inte att den hade fötts. Hon blev mamma redan den 19 juni, hennes dotter ska heta Maddie Briann.

Här är bilden:


10 juli

Heej , kom nyss hem från att varit och handlat. Köpte födelsedagspresenter till Jesper. Köpte lite andra saker oxå, visar det senare. Vi var oxå och handlade på city gross, blev mer andra saker än mat,  som det oftast brukar bli när vi är där. Typ, Hårspray, naglack, godiis, kakor osv. Sen åkte vi till Flüger färg och handlade färg, haha När vi betalade utbrast killen i kassan att han hade tappat sin stegräknare! haha han uppmanade alla i affären att leta efter den, utan resultat. Han var tydligen med i någon tävling. :) Han var helt förtvivlad, stackaren...

En sak som jag köpte var nagelförstärkare, mina naglar bara går sönder och flagnar, inte roligt när man verkligen sparat till långa och sen går dem helt plötsligt av. Och det här är som gele som du lägger på naglarna, och när det torkar blir naglarna helt glänsiga, tummen upp för den!

10 juli

Vilken seeg dag, har suttit och kollat på film hela morgonen , samt dagen. Bla på Step up, Step up 2 the streets och Stomp the yard. Jag älskar dansfilmer, och musikfilmer typ , High School Musical m.m :$ haha. Jag är barnslig jag vet, men dem är faktiskt bra.

Ska iväg senare och handla födelsedagspresent till Jesper som fyller 9 år. Har någon ngt tips?

10 juli

Godmorgon , vaknade inte för så länge sen. Blev väckt av telefonen, som vanligt.

Även fast jag blir lika irriterad av att mobilen ringer eller får sms varje morgon så kan jag fortfarande inte stänga av den bara över natten. Jag är helt enkelt rädd att missa ngt? Det är ju helt sjukt vad man kan bli beroende av en simpel mobil. Jag har den alltid med mig, vart jag än går och folk kan alltid få tag på mig, det är ju bra. Men jag önskar att jag kunde leva mitt liv UTAN mobilen, haha även fast jag veta att det är helt omöjligt. Jag kan ju till och med skriva sms i sömnen... Och folk har till och med börjat bli vana med att jag svarar snabbt och jämt och när det händer att jag inte svarar kan mina vänner till och med bli oroliga. . . Att det kan gå så långt..

Ska ner och äta frukost nu ;)
Ciao

9 Juli

Ja det har ju blivit jätte poppis att göra om sig själv på Taaz.com men eftersom jag inte har bra bilder på mig som INTE är i profil så jag fick ta en bild på min älskling, Zlatan. HAHA han blev riktigt het. Nu ska få se en före och en efterbild 

FÖRE:



EFTER:


Naaaw, min heting, HAHA 

9 juli

Hej kom nyss tillbaka från mina morföräldrar  Riktigt mysigt faktiskt, och god mat. Me like food Haha ;)
Vet inte alls vad jag ska hitta på resten av kvällen, det blir väl som vanligt att läsa bloggar. Sen kanske kolla på en film, maybee.

Är det någon som har ngt tips på en typisk tonnårsfilm, lite komedi och lite romantik?

Ciao

9 juli

Jag har tänkt lite på det där med FRA-lagen. Det är ju både bra OCH dåligt. Folk vill ju ha sina privatliv ifred, och det måste man respektera, men samtidigt kan det ju rädda Sverige från terrorister. Vilket är ioför sig bra, men jag tycker att man endast ska få lyssna på dem som är känd för polisen och kanske har ett annat kriminellt förflutna. Inte dem som är helt oskyldig och inte gjort något. Och då kanske man säger såhär: Då kan ju folk använda sig av  vanligt folk, som jag benämner det, oskyldiga. Och det är ju sant, Jag vet inte alls vad jag tycker om FRA-lagen. Har delad åsikt, den har ju liksom både bra och dåliga sidor.

Om de ser något misstänkt mail eller så, så kollar dem ju upp IP-nummret, och vem vet om den personen inte skrivit från en annan data än sin egen. Den kanske lånade grannens data eller gick till biblioteket. Vad ska man göra då? Då är det ju omöjligt att leta upp den personen. Och eftersom de gått ut med vilka ord som kmr att kollas upp i mail, tror jag att de redan har sk kod ord, och inte alls nämner ordet bomb eller terrorist utan kanske skriver blomma och kompisar. Vad vet jag, men de har lagt upp lagen jätte konstig tycker jag, den ska ju vara sekretessbelagd.

Nu kmr jag garanterat bli misstänkt med tanke på mitt inlägg ;) haha

Ciao

9 juli

Vad roligt att jag har så många läsare :D man blir ju skiit glad när mankollar på statestiken, och sen alla kommentarer :D Haha fortsätt att läsa min blogg, jag lovar er att ni inte kommer att missa ngt :D

9 juli

Hejsan, Kunde inte alls sova i natt, jag tror jag somnade vid 2. Kanske inte så sent för er, men för mig är det de. Kän´ns som om jag har vänt upp och ner på hela dygnet, menjaghar altid varit morgonpigg och kommer alltid att vara det. Jag har alltid vaknat sju på morgonen när jag ska till skolan, och även nu under sommarlovet, även fast jag somnar sent så vaknar jag och är jätte pigg vid 7. Det ska vi ändra på haha.

Idag har jag inte så mkt planerat på dagen, Men på kvällen ska jag till min mormor och morfar och äta middag med familjen. De kom nyss hem från Gotland, de hade varit på kusinträff. Som har blivit mkt vanligt nu, har hört från flera att de har kusinträffar. Och eftersom hälften av släkten kommer och bor på Gotland så var de tvugna att åka dit, vaddå tvugna haha de är ju en dröm. När jag var liten var vi där nästan varje sommar. Det var så roligt. Träffa gamelfarmor och sysslingar. Ska inte klaga, var ju där i november, men åkte inte dit för att ha kul, det var för att min gamelfarmor hade gått bort och vi skulle på hennes begravning.

Vill dit igen :(

Ciao

Freerice

Hej var inne på FREERICE, det är en jätte bra hemsida. Det är som ett kunskapsspel och för varje rätt du får donerar dem 20 riskorn till hungrande människor.



Det är inte bara vi som blir smartare, får större ordföråd och bättre uttalningsförmåga utan människor kan bli mätta.
Anta utmaningen nu!

8 juli

Tiden försvinner, passerar och blir minnen,
människor förändrats fast jag står kvar,
och vad har jag kvar, mina tankar och
mina ord, jag lever i ett paradis långt
bort från denna jord, med tårfyllda ögon,
tänker jag tillbaks, på hur det va, vi levde
ett liv, bara du och jag, men nu är allt borta,
stunderna vi hade, jag tänker på dom ofta,
varför blev det såhär, det är väl ödet som
bestämmer, varför kommer och varför
försvinner vänner, saknar den tomhet,
söker efter kärlek, som bara du kan ge ..

Folk är inte alltid vad man tror att dem är....

Jag tror att det är dags för mig att vakna upp från drömmen och komma tillbaka in i verkligheten. Jag kan verkligen inte fortsätta att leva i den dröm jag lever i. Jag har alltid haft många bra vänner och har aldrig haft något stort tjafs med någon så länge jag kan minnas, till de senaste tre dagar. Jag har alltid funnits där för mina vänner som de har funnits för mig, speciellt en person, Sanja. Hon är orsaken till att jag lever idag. Hon hjälper mig ALLTID, hon finns där för mig när ingen annan har tid, hon är den jag berättar allt för, och då menar ja allt. Jag har alltid trott att det är så vänner fungerar, i alla fall i Sanjas och min krets.

Men vafan, världen är full av falska idioter. Tro mig, jag har insett det nu. Efter dem här tre senaste dagen har jag förstått att den relation jag och Sanja har är bara en av få riktigt bra vänskaper. Den personen som nu springer mig på näverna har gjort bort sig totalt. Att haka upp sig på en sak och sedan upprepar saken åter om igen är bara patetiskt. Att ljuga om sitt liv bara för att få status hos en person är det sämsta man kan göra, tänk då när sanningen kommer fram. Då kommer helvetet braka låss.

Jag har fan gett dig flera chanser ihopp om att du ska ändra på dig, och alla förlåt jag får har blivit vardagsmat för mig. Du lever i en lögn för mig, Du har ljugit om hela ditt liv. Från att ha kännt dig i ett år har du övergått till att bli en främling...
Efter idag, kommer jag aldig att förlåta dig, ALDRIG!

Ciao

Utmanad av Nicole


Jag har blivit utmanad av: http://nicolecharro.blogg.se


Regler
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 3 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din blogg
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
- Svara på alla frågor i den här utmaningen.
- Måste städa mitt rum, stökigare än så här kan det inte bli.
- Läsa klart boken: Svensk Maffia.
- Fixa klart med mina foton.
- Kanske träffa en person

Vad gjorde du för 10 år sedan?
För tio är sen var jag 7 år och hade nog mitt första sommarlov. Då var jag nog på Kreta med släkten

Ställen du bott på?
Oj då, Först bodde jag i Geneta, Södertälje. Sen Salem i Rönninge, där flyttade jag i två omgångar. Sen flyttade jag tillbaka till södertälje, men då till Ronna. Efter det flyttade jag till Hovsjö, fortfarande inom Södertälje, Sen till blombacka i ett halvår sen tillbaka till Hovsjö. Efter branden den 8 februari så flyttade vi inom samma område till en evakueringslägenhet och här bor jag kvar och kommer förmodlingen flytta tillbaka till gamla radhuslängan om ett år. Sen är det väl att flytta hemmifrån ;)

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Skaffa mig en grym utbildning
- Köpa mig en egen lägenhet i ett centalt område, men oxå i Italien.
- Bidra med pengar till släkten och vänner.
- Donera pengar till organisationer.
- Shoppa, men inte så att jag blir beroende, då är pengarna slut direkt ;)

Jag utmanar:
http://finalouise.blogg.se
http://natasha.blogg.se/
http://loserangel.blogg.se/

7 juli

Hejsan, gick ju och tog passet idag, dvs göra i ordning ett. Och så var det me det här passfotot. Nu ska man inte vara glad o visa tänderna och örat, nej nej. Nu ska man ha stängd mun och se ytterst allvarlig ut. HAHA det är jag expert på , menj ag har en vana att lipa, dvs visa tungspetsen när jag e koncentrerad eller allvarlig så jag fick koncentrera mig lite mindre på att se allvarlig ut så jag inte skulle börja lipa. HAHA vilka tankar, men sen så berömde polisen mig för mitt utseende, gissa om jag gick med näsan i vädret efterår (A)

Sitter nu och väntar på Paranormal State, en serie gjort av studerande ungdomar som studerar om spöken, fenomen och demoner, Riktigt intressant, men inte för att jag tror på det ofta, utan det är mer för att det är så facshinernade. Jag kan inte rinktigt bestämma mig om jag ska tro på spöken / demoner även fast jag har varit med om sånna fenomen förut. Jag tycker att det bara är löjligt så jag intalar väl mig själv att jag inte tror på de.

Ska berätta vad jag har varit med om en gång.
Jag och en kompis till mig var barnvakt åt grannens barn över natten. Vi hade precis fått barnen att somna på övervåningen i deras rum så vi gick ner och tog fram chips och satte på en film. En kvart senare hörde vi en smäll, asså den va rejäl, verkligen skiit hög, den kom från trappan så vi antog att barnen hade vaknat och kanske halkat i trappan, mennär vi gick o kollade fanns det ingen i trappan och båda barnen låg och sov djupt. Vi blev skiit rädda så vi tog med barnen ner på nedervåningen så de kunde sova i soffan med oss. Mennär vi kom ner så låg chipsskålen på golvet och all chips låg utspridda över hela vardagsrummet. Vi var verkligen skiit rädda så vi gick hem till mig och sov där i stället. Asså det var verkligen skiit läskigt. Men asså man kan säga att vi inbillade oss, men ofta att båda två gör det och på samma gång, nej det var ngn som hoppade i trappan oavsätt vad ni säger.

Ciao

Jag har hittat min nya man

Numerologisk kärlekanalys
Karaktärsanalys för Jenny
september 28
9 = 9 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1
1990
1 + 9 + 9 + 0 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1
Slutresultat
9 + 1 + 1 = 11 = 1 + 1 = 2
Karaktärstal Två:
Den som har karaktärstal två försöker ofta stabilisera ett förhållande och arbetar mycket på att bygga upp det. En tvåa har mycket lätt för att vara vän med sin partner.
Karaktärsanalys för Enrique Iglesias
maj 8
5 = 5 8 = 8
1975
1 + 9 + 7 + 5 = 22 = 2 + 2 = 4
Slutresultat
5 + 8 + 4 = 17 = 1 + 7 = 8
Karaktärstal Åtta:
En person med karaktärstal åtta bringar rörlighet och spänning till ett förhållande. Ibland kan dessa personer tycka att ett stabilt umgänge är för tråkigt.
Kompatibilitetsanalys för Jenny och Enrique Iglesias
Det här är en mycket bra kombination. Åttan kan i andra förhållanden vara rastlös, men i tvåans sällskap finner han/hon harmoni, och kan sträva efter samma mål som sin partner. Ofta har duon träffats av en ren slump, eftersom de är så olika varandra och i regel inte umgås i samma kretsar. När de träffas dröjer det dock inte länge förrän båda känner av en stark ömsesidig attraktion. Förhållandet inleds nästan automatiskt, och det krävs inte någon ansträngning för att det skall fungera. Dessa förhållanden är ofta för livet - helt enkelt för att det är svårt att hitta några som passar bättre ihop.

Samstämmighet: 100%

7 juli

Hejsan igen, ska snart ner till polisen och fixa pass eftersom vi ska utomlands :D Våra går ju ut sista juli och vi åker ju i augusti. Ska faktiskt bli skiit kul, vi kommer att åka med en annan familj, där vi alla barnen har någon i sin ålder så at ingen känner sig utanför om ni fattar vad jag menar hah .

Ska ner och fixa håret nu, eftersom man vil ju inte se ful ut på pass kortet, även fast man oftas lyckas att se knäpp ut. Passfotot är de ända kortet som kan bli misslyckat varje gång.

ciao

7 juli

Regn, regn, regn och regn!!!!
FAN vad tråkiigt. Det har regnat hela natten ända sen jag somna vid två till nu och det bara förtsätter , har de ens tänkt att sluta? Nej, trodde väl de.

Haha, när vi satt i bion igår så kom de upp en reklam om Schwarzkopf, ni vet shampot. Sen säger mamma haha det betyder ju svartskalle på tyska. Asså titta bara hur vissa schampo företag är rasister, och kolla bara på fructis, dem gjorde ju nyss ett schampoo för norden, dvs blonda. HAHA vart är världen på väg..

6 juli

Idag har jag som sagt vart på Sydpoolen med Jennie, vi var där i tre timmar, haha. Sen kom mamma o micke och hämtade oss och vi åkte vidare till heron city och åt. Efter det gick jag och mamma och handlade sänglakan till mig och sig själv, halva priset på allt i butiken. Haha sedan gick vi på bio, vi såg Narnia och prins Caspian. Den var skiiiit bra! Verkligen, man va så inne i filmen att man inte märkte när den tog slut, man satt fortfarande kvar efteråt, haha. Den rekomenderar jag starkt.

Ska borsta tänderna nu

ciao

Vad är det för stad jag lever i?

Södertälje blir allt mer och mer konstigare för var dag som går. I fredags blev Norba knivhuggen till döds av en psykisk man. Hon var helt oskyldig och gjorde inte en fluga förnäm. Många här i Södertälje kände eller visste vem hon var, hon var väldigt omtyckt. Att en sådan oskyldig ska få ta skiiten, eller rättare sagt helvetet pga en psykiskt sjuk.

Man har rätt att uttrycka sig och det kmr jag att göra. Psykiskt sjuka ska få lika hårt straff som vanliga människor, det spelar ingen roll om den personen verkligen mår dåligt. Den har gjort lika mkt fel som vanliga mördare. Men sveriges lagar är ju som paradiset till skillnad från andra länder. Jag menar inte att vi ska inta dödsstraff utan jag tkr vi ska ha längre och hårdare straff inte bara för mord utan oxå för våldtäkt. 3 personer under juni månad har blivit våldtagna här BARA i Södertälje... Den här staden kmr inte sluta bra. Och vad gör man åt det? Jo man sätte in ett poliskontor i Hovsjö som redan vandaliseras första natten efter invigning ?!  Vad är det här? Vart är vår stad på väg? 

Och vad ska man göra åt detta? Vi civilpersoner kan heller inte göra ngt med tanke på vilken liten makt vi har. 

Nää tummen ner för det här :/

 VILA I FRID NORBA <3

5 juli

Hej, som sagt är jag sjuk, MEN jag e förkyld oxå. Men vart finns allt snor? HAHA det känns som om de kommer snor hela tiden, även fast jag snyter mig varannan sekund kommer det nytt hela tiden? Asså vart befinner sig snoret när det inte e i näsan?

Finns det någon som kan berätta de för mig?

Jag har en teori, Ni vet att hjärnan befinner sig i ett skal(kraniet) som har (hjärn)vatten innuti och där ligger hjärnan och flyter. Och när det där (hjärn)vattnet blir gammalt så tjocknat vattnet till och blir slemmaktigt och eftersom närmaste hål ut från hjärnan e näsan kommer det ut där. Och det är oxå därför man dricker så mkt när man e förkyld, man tillsätter då nytt (hjärn)vatten i huvudet, Asså fattar ni vad jag menar? haha

Förlåt, men jag e bara oerhört trött


5 juli

Hej har jobbat hela dagen. Somna vid halv tre i natt, Kunde verkligen inte sova, Hade som vanligt för många tankar i huvudet, och i natt va de mer än vanligt, tyvärr. Men som tur va så fick jag ett sms av min chef som sa att jag fick börja ett om jag ville, och vem tackar inte nej till det.

Haha, idag slog den största idioten till i godiset, haha så stööööööööörd. En man kommer in och ska handla en klubba till sin son, eftersom det är lördag. Han kommer fram med en klubba som kostar två kr. Och så frågar han om vi tar kort :O asså betala en klubba för två kr med kort? Vi måste betala 2,5 kr per korttransaktion. Vi förlorar ju till och med att ta kort på det. Sen var det en snäll dam bakom honom som erbjöd hnm två kr , och han ba NEJ, jag har egna pengar. o jag ba men då kan du ju betala, han ba nej jag vill betala med kort, jag ba tyvärr de går inte. Sen gick den snälla damen och köpte klubban till hans son men damen fick värsta utskällningen av pappan för att hon hade köpt klubban. Så han gick och lade tillbaka klubban och gick ut från affären, och den lilla damen började gråta :( tyckte så synd om henne, hon som ville vara så vänliig.

Visste inte alls vad jag skulle göra så jag bjöd henne på de godiset hon köpte. Kunde inte göra mer än o vara snäll, skadan var redan skedd. Men sen blev hon glad då hon fick godis av mig.

Ska till Sydpoolen med Jennie i morgon, har lovat henne hela året men aldrig orkat. Så eftersom jag ändå är ledig i morgon så åker vi då.

Skriver sen

Ciao

4 juli

Jag läste i Natashas blogg att man kunde få gratis saker om man värvade folk så hon värvade mig, hoppas jag var till ngn hjälp ;) Så jag blev oxå medlem. Så nu ska jag värva er haha

Den heter Gratisgen och man ska samla ihop poäng och värva folk för att få saker. man får välja två olika saker, Den första prylen måste man värva 7 kompisar  och där valde jag presentkort på MQ för 500 kr.
Den andra prylen måste man värva 13 st kompisar och där valde jag Sex and the City Boxen. Så bli medlem och börja värva ni oxå.

GRATISGEN

4 juli

God förmiddag :)
Sov till elva idag, kände att jag behövde sova. Gick ner och kokade kaffe inte för att jag gillar det men det luktar så gott, man får en underbar morgonkänsla. Sen kom min Micke och drack upp det. Självklart trodde han att jag e världens gulligaste unge som kokar kaffe åt honom på morgonen. Men visserligen vet han ju inte om att de egentligen var för att jag vill känna lukten. Men jag gjorde ju Micke glad i alla fall.

Jag visste dee!! Jag håller på och bli sjuk. igår hade jag 40*c... inte alls bra. Vilket sommarlov :( och dem där jävla sl-bussarna e delaktig till mitt bajs sommarlov. Vem kunde ana ngt sånt. Jag o Sanja hade planerat så mkt, men titta på mig, vädret och skiitbussarna, kan de bli mer fel? Det slutar väl med att man går i ide som björnarna och sover i 2 månader.

Ciao

3 juli

Du är inte lat, det är biologi!

Laddad för att träna, ändå fastnar du framför tv:n? Nu har forskarna hittat orsaken. Det är inte du som är slö, det är hjärnan.
Det är välkänt att träning är bra för välbefinnandet. Så varför är det så svårt att komma iväg ibland, även om man gillar att motionera? Forskare har kommit fram till att det är hjärnans fel. Den tänker kortsiktigt och ser bara ansträngningen som väntar direkt, och försöker övertala dig att stanna hemma. De positiva effekterna av fysisk aktivitet märks ju på lång sikt, inte omedelbart.

KÄLLA: AFTONBLADET

Jag är lat, men de vet inte min hjärna om. Ofta säger jag att jag ska börja träna, och då påminner jag mig själv om att gå upp och ner för trappan är motion, och då går jag ner, hämtar ngt från kylen och går upp igen. och då tror ju hjärnan att jag tränar, men de gör jag inte utan jag går ner för att ha ngt att småäta på MOHAHA

BUSTED


3 juli

Hej, är dock väldigt trött... Efter en sömnlös natt tyvärr. Har så mycket i tankarna nu, vet inte alls vad jag ska göra åt dem. Folk brukar påstå att en person med många tankar är en person med många bollar i luften. Visst kan jag ta hand om flera saker på en gång, men smällen kommer efter. Det slutar oftast i deppretion eller så blir det bara pankaka av allt.

Jag lever efter motot: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" och det lever jag mycket noga efter. Jag prioriterar alltid mina vänner framför mig själv, även om jag själv inte mår bra tar jag mig tid till att lyssa på dem, eller hjälpa dem med ngt, eller vad dem nu behöver hjälp med. ALLTID, jag gör alltid det. Och då är det väl självklart att jag förväntar mig att få något tillbaka. Tänker jag rätt? Eller är jag helt ute och cyklar? Men det jag är trött på är att alltid finnas för andra, men att jag aldrig får något tillbaka.

Folk pratar ständigt om sig själv och sina problem, men det är väl så dagens samhälle ser ut. Alltid ska man komma med ngt att skryta om, antingen är man bäst på ngt eller helt enkelt sämst och måste då prata om sina problem och skiiiter fullständigt i hur den som lyssnar mår. Det är något som aldrig kommer att ändras. Det är synd. Folk har blivit så egoistiska nu för tiden... Allt ska handla om en själv.

Och nu påstår jag inte att jag är perfekt bara för att jag inte är egoistisk, verkligen inte. Jag vill bara säga att man ska tänka sig för innan man börjar prata om sig själv, asså kolla om den andra mår sämre eller har ngt viktigare att prata än att man själv bara sitter och skryter...


ciao

3 juli

En vers från låten Everything I do, I do it for you av Bryan Adams
Look into my heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you



3 juli


Den här hittade jag i tidningen idag, det är min mammas kusin Leif och hans fru Malin. Och den lilla tjejen, Emilia, är min syssling. Ett stort grattis till er. Må all lycka och välfärd följa er genom livet.
<3



3 juli

Hejsan, har varit hos jennifer hela dagen idag. Tack för att du finns baby <3 Du är en av dem ärligaste och underbaraste personerna jag känner. Du finns verkligen här när jag behöver dig oavsett. Vi gick ner på stan och åt på Nancys och handlade lite, det blev en nessesär och ett skiit fint naglack typ som schock rosa/lila. Sen kom mamma och hämtade upp oss och vi lämnade av Jennii för att sedan åka vidare och handla. När vi hade kommit hem hade min bror gjort mat till familjen :-* Och nu sitter jag här. . .

Det finns en låt jag aldrig tröttnar på, det heter Everything I do, I do it for you.
Den är så underbaaar. Gråter jämt till den.

skriver sen, ciao

2 juli

Vrf ska du lämna mig? Varför? Vad har jag gjort och varför så helt plöstligt?
Efter allt vi gått igenom och så ska du lämna mig... Det är liksom du och jag, ingen annan.

Jag vet att du läser min blogg därifrån, jag vet att du kan svara.

2 juli

Livet utan dig är som jorden utan vatten,
som himlen utan solen,
som gräset utan blommorna,
som tåget utan rels,
som boken utan sidor,
som jenny utan zlatan...

2 juli



Du är så söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är det finaste jag har
Vill alltid ha dig kvar
Du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer om varje natt
Du är det bästa jag vet
Ska älska dig i oändlighet


2 juli

Igår tänkte jag på en sak, doch hade jag läst det någonstans.
 
Man ska ALDRIG lägga kvittona i påsen. Tänk om det kommer en tjuv och tar påsarna,

Tänk om tjuven är en pojke och ni har vart och köpt tjejkläder, snacka om att han blir ledsen då HAHA. men de jag vill komma fram till är att jag tror inte en kille skulle vilja klä sig i BH:ar och klännigar, och om det e så att han gillar det så kanske de e i fel storlek. Och har han tur så finns det kvitton i påsen så han kan lämna tillbaka dem och få tillbaka pengarna. Då är han ju jätte nöjd ju men inte ni.

Så om det skulle hända att ni blev beslagen på era påsar lägg då kvittona i plånboken och inte i påsarna. För at göra livet surt för tjuven MOHAHA

2 juli

Hejsan, tänkte visa vad jag köpt, dock har jag blivit helt galen i gult. HAHA de e inte för att jag gillar påsken, jo det gör jag , men de e inte därför jag älskar gult utan för att det e så snyggt till solbränd hy! Fifaaan :D älskar den kombinationen.



Här e allt jag köpte igår förutom klänningen som jag köpte för ett tag sen men den passar så bra in ;)

Tubtopp: Gina Tricot, 49:-
Svarta jeans: Cheap Monday, 400:-
Klänning: Lindex, 149:-
Svart BH: H&M, 49,50:-
Gul BH: H&M, 129:-
Strumpor: H&M, 98:-
Bodylotion: H&M. 39,50:-
Hårfärg, H&M, 98:-

2 juli

Något som pratas ofta ute nu bland gatorna är fenomenet skägg. Ska det va skäggigt, skäggstubb eller renrakat? Det är frågan. Men vilket är egentligen sexigast? Själv tycker jag skäggstubb. För man kan se det lite som en tidslinje, när man  är ung, typ i 20 års åldern ska man ha renrakad hy, för att visa att man är ung typ. Haha sen när man kommer in i 30 års åldern ska man låta skägget växa ut lite för att visa att man mognat till, dvs spara till skäggstubb. Det tycker jag är absolut det sexigaste som finns ;) om man ska välja mellan dem tre. Och när man får skägg visar det att man har lagt sitt liv åt sidan, dvs man har fruu, barn och lever sitt liv i lugn och ro och inte har några bekymmer alls. Men vad tycker ni är sexigast?

Jag ska visa tre bilder på Beckham, Eftersom alla tycker han har ngt fint i sig ;)

Renrakad?

Skäggstubb? 

Eller helskägg?

1 juli

Hejsan, har absolut inte kunnat skriva idag. Dagen har varit fullspäckad, bokstavligt talat. Jag hade som sagt läkartid (och det har jag sagt nu två gånger, ursäkta mig) gick bra tills hon frågade om jag ville ha RUMPPILLER, asså piller som man stoppar upp i rumpan :o

Doktorn: Mår du illa och kräks ofta?
Jag: Ja det gör jag.
Doktorn: Vill du ha rumppiller istället?
Jag: Vad är det ?! (A)
Doktorn: Tabletter som man stoppar upp i rumpan, det kanske underlättar att stoppa pillrerna i rumpan än att du kräks upp dem igen.
Jag: HAHA, då lär jag väl kräkas ännu mer.
Doktorn: är det så du ser det?
Jag: Jaa...

Sen hämtade Sanjas familj mig vid vårdcentalen (TACK) eftersom det e en jävla sl strejk. Vi åkte sedan till Sthlm och mötte upp Natsha :D Äntligeeen, de va så länge sen man träffade henne!! Kom ihåg när vi var hos Sanja o Milica när vi korrigerade danser, haha vad pinsamma vi vaar, men vi hade skiit kul i alla fall. Vi gick och beställde biljetter till bion. Jag och Sanja beställde till SATC och Natsha o Milica beställde till Step up 2 , den ville jag oxå se fast det får bli en annan gång. Vi gick sedan och åt kyckling i kungshallen. Och därefter började vi shoppa... Ojojoj vad vi shoppade, jag tror att alla shoppade mer än 4 plagg var och sedan lite små saker. Det var verkligen jätte kul. Sedan delade vi upp oss o jag o sanja åkte till gamla stan för o träffa jenni när hon jobbade, hon bjöd oss på kladdkaka (a) och äpple/kanel smulpaj. Efter det började bion. Asså det var en av de bästa filmena jag någonsin sätt, den var verkligen skiiit braa.

Kan visa i morgon vad jag köpt eftersom att jag är otroligt trött

Natti natti

RSS 2.0