Hejsan

Första doppet avklarat! Mohahahaha skiit kallt

Hej

Här är lite bilder från uppsala :D berättar mer sen för jag e GANSKA upptagen. Ville bara underhålla mina 4 aktiva läsare :

     

20 april

Hejj , jag är kvar har i uppsala. Åker hem i kväll. Igår var jag ju på alexandras fest. Mkt mkt trevligt! Den var grekiskt och libanesiskt inspirerad. Skiit god mat. Berättar mer när jag kommer hem! Har oxå tagit kort på solnedgången. Man kunde tro att jag redigerat dem men det har jag inte! De finns en datumstämpel på korten så de så;-)
Hejdå

RUBRIK

Hejj, som sagt var jag och övningskörde idag, dock så dog ingen. Men jag tror jag skrämde ihjäl två cyklister när jag skulle köra om dem (A)

Nu väntar jag på att scrubs ska börja så jag kan sova , vilket är en vana för mig som inte går att undvika. TYVÄRR. Måste se Scrubs för att jag ska kunna somna.

HEJDÅ

17 april

Hejsan, sitter nu på mammas jobb och läser lagboken. E på sida 10 , dvs äktenskapsbalken. Just nu står de om underhåll i ekonomiska förhållanden. Intressant, jätte intressant.

Ska ut och övningsköra smart när mamma slutar, SÅ HÅLL ER INOMHUS OM NI INTE VILL BLI PÅKÖRDA ;-).

Hejdå

BAJS

Bajs , bajs  bajs, bajs , bajs , bajs  bajs, bajs , bajs , bajs  bajs, bajs , bajs , bajs  bajs, bajs.


BAJS.


Allt kan gå och hänga sig!!
 


ZLATAN IBRAHIMOVIC

Hejsan idag tänkte jag berätta liiite om Zlatan :D


KORT OM ZLATAN

NAMN: Zlatan Ibrahimovic
FÖDELSEDAG: 3oktober 1981
FÖDELSESTAD: Malmö(Malmö allmänna sjukhus)
LÄNGD:192 cm
VIKT: 84 kg
POSITION: anfallare
KLUBB: Juventus FC
TIDIGARE KLUBBAR: MBI, FBK Balkan, Malmö FF, AFC Ajax
FAMILJ: Pappa Sefik, mamma Jurka , syskonen Sapko, Alexander och Sanela
FAVORITMUSIK:Reggae
BIL: Mercedes Sl 55, Ferrari 360 Modena, Porsche Carrera GT
BARNDOMSDRÖM: Advokat

  image15

Zlatan Ibrahimovic, föddes den 3 oktober 1981 i Malmö. Han är en svensk fotbollsspelare och anfallare i både svenska Landslaget och F. C Interzanionale Milano.


Uppväxt:

Zlatan Ibrahimoviã föddes och växte till stor del upp i Rosengård i Malmö. På grusplanen vid Cronmans väg och Bennets väg hos sin mamma i Rosengård sparkade han boll från tidig ålder. Han fick sina första fotbollsskor när han var fem år och som 10-åring började Ibrahimoviã att spela fotboll i FBK Balkan, han värvades sedan 1995 till Malmö FF när han var 13 år. Med Juventus vann Ibrahimoviã det italienska mästerskapet säsongerna 2004-2005 och 2005-2006, vars titlar han dock fråntogs på grund av serie A-skandalen 2006. Den 14 november 2005 tilldelades han Guldbollen, då han röstats fram som 2005 års bäste svenske manlige fotbollsspelare.

9 augusti 2006 köpte Inter honom för 24,8 miljoner euro. Ibrahimoviã anslöt sig åter till landslaget under 2007, och belönades med Radiosportens Jerringpris för 2007.  Efter flera års framgångar i Inter och dessförinnan i Juventus ses han som den mest framgångsrike svenske Serie A-spelaren i modern tid.


Seriematcher / mål

2007/08: 25 / 15 (efter omgång 32 av 38)

2006/07: 27 / 15 (i Inter)

2005/06: 35 / 7 (i Juventus)

2004/05: 38 / 19, varav 3 / 3 (i Ajax innan 31 augusti 2004) och 35 / 16 (i Juventus efter 31/8-04)

2003/04: 22 / 13 (i Ajax)

2002/03: 25 / 13 (i Ajax)

2001/02: 24 / 6 (i Ajax)

2001-01: 8 / 3 (i MFF)

2000-00: 26 / 12 (i MFF)

1999-99: 6 / 1 (i MFF)


14 april

FII FAAAN nu e jag sur. Skrev värsta långa inlägget, men så helt plötlig när jag skulle publicera den så loggades jag ut? VAD E DETTA FÖR BLOGG? Ska ni ta död på era bloggare eller? Alla kmr dö i förtid pga skrivkramp...


 
Hallå , vet ni vad jag kom på? Jag kom på att de e 96 år sedan Titanic sjönk.
RIP alla som dog.



Igår hade jag hela 4 unika besökare, Woooow snart lika mkt som BlondinBella och Kenza!! Asså orka sluta läsa min blogg, den e faktiskt intressant. Skärp er nu och LÄS, visste ni inte att man blir almänbildade om man läser mkt? Jo, så är det faktiskt läste de i en artikel. Så börja läs nu, läs min blogg dvs... Då kan jag garantera er att ni blir så mkt smartare än vad ni redan är idag. Så snart ni läst min blogg lite mer som en vana så kommer ni snart kunna bli medlem i Mensa. Klubben för de med högt IQ..

Jag kom på en till sak (shiit vad smart jag är idag) när man ska kommentera en blogg måste man ju skriva in en säkerhets kod.


TEX r9B2


MEN , jag kom på att man inte alls behöver skilja på stora och små bokstäver. Man kan lika gärna skriva: R9b2, eller R9B2. Visst är jag smart? VISSTE NI DE? NEJ... Såklart ni inte visste. Ni är dumma. Jättedumma.


HEJDÅ


Tänd ett ljus för Engla

image14

Alla reagerar vi med bestörtning över fallet med Engla och hennes öde.

Just nu sprids uppmaningar genom bloggar, e-post och sms att ikväll kl. 21.00 tända ett ljus i fönstret. Jag tänder ett. Gör du?

13 april

Förlåt mina kära endast 7 läsare, har verkligen inte haft tid att blogga. Har vart med Sanja och jobbat hela helgen. Kom hem för inte så lång stund sen. Jag har varit liiite barnvakt åt Jesper och Simon i nära två timmar nu.
Bloggar mer i morogn då jag faktiskt kommer ihåg att skriva INTRESANTA saker :P :D

Vill bara uppmärksamma döden på 10-åriga Engla , som hittades död idag. <3

10 april

Hejsan, va på stan idag med Sanja, vi åt kycklingkebab. Är ni inte förvånade (A) Jag köpte två linnen och lite smink haha. Efter det åkte vi hem till henne och "pluggade". Sen åkte jag hem och här är jag nu :P

 Blev inte långt inlägg idag, är jätte trött. Nu väntar jag på Scrubs som idag börjar 23,10. Alltid roligt att se på , även om man sätt avsnitten förut.

Hejdå <3


HAHAHA

Nu ska ni få se ngt mkt mkt roligt. Men lite äcklad e jag ju :P


HOMER IN REAL WORLD
image13


SUPER MARIO IN REAL WORLD
image12


9 april

HEJSAN!

Idag har jag tänkt. Vi vet ju hur mkt vi förorenar världen men vi vet också hur mkt krig det är nu. Och det jag tänkte på, finns det några miljövänliga vapen? Visst man tänker inte alls på miljön när man e ute och krigar. Men någon måtta får de faktiskt vara. Här uppmanas vi privatpersoner att vara miljövänliga men hur ska de gå o alla soldater går och förstör dem igen. De finns liksom inge mening med att vara miljövänlig om inte alla är det. vissa soldater e ju med i kriget för att rädda civilisationen och för dem gör det inget om de förstör miljön, men de som krigar ba för krigandets skull måste ju tänka liite i alla fall.


Men i alla fall, ska dra nu. Jag har ekonomiprov i morgon ); o har inte direkt pluggat tyvärr

Hejdå <3


8 april

Heeej...

Jag bliiiiiir såååå otroligt tveksaaam. Asså Emma och Ida har varit jätte snälla, verkligen, och låtit mig vara med i deras projektarbete. Men jag veeet inte gaaaaaaaah. Jag vill ju självklart göra något inom min inriktning och jag pratade med per häromdagen och frågade honom om vad han tyckte, och då sa han att det bästa var ju att jag är med någon inom samma inriktning. Och då tänkte jag på Jennifer och hon ville vara med mig men jag veet inteeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :/ vet ingenting, hur kmr det här sluta? Dö i förtid kanske ;) hahah


Hatar fortfarande tandläkare.


7 april

JAG HATAR TANDLÄKARE.


 Inte för att jag har varit på tandläkarbesök nyligen utan kom på det nyss utav mig själv. (ibland blir jag förvånad hur smart jag egentligen är) asså visst det är viktigt med munhygien och så och jag sköter ju mina tänder. Har aldrig haft ett hål förens vid 16 års ålder, mitt första och enda hål. Men åter till att smutskasta tandläkare. Asså första gången jag var där för att laga mitt första hål så sa de ingenting, de berättade inte ens att de skulle laga hålet, plus att de gav mig en spruta i munnen, vilket jag är rädd för (A) Och vad de än gjorde så gjorde de ont o de hade ingen sympati alls utan var spydiga som faaaan (lika spydig som sanja kan vara när hon e på riktigt dåligt humör)


Och deras försvar till att jag sa att de gjorde ont va:
- Ta de lugnt, tror du inte vi har gjort det här förut? :S


ASSÅ ALLA TANDLÄKARE: GÅ OCH DÖ, DÖ, DÖ!!!!!



Nu börjar Scrubs snart så jag ska sluta blogga. <<3


6 april

"En gång till exepmel, hade jag inte ätit upp , och ändå fick jag julklappar. Hur förklarar du det?"


Gaah, älskar den repliken. ;) Björn Gustavsson till TOMTEN.


Jaja, 1-1 Djurgården - Malmö. Men vi fick i alla fall poäng, till skillnad mot Aik som ba har ett poäng. MOHAHA. Jag ska gå på nästa match! Asså man fick värsta adrenalinkicken när alla Djurgårdare stod och skrek och sjöng, jag vill också ):



SNART ÄR SOMMAREN HÄR!! Jag har bestämt att den här sommaren är min och Sanjas! <3


            

5 april

Hejsan, Bloggar från mobilen just nu. Är på väg till kungshallen för att äta kycklingkebab. Idag e de fotboll ! Djurgården mot malmö. Det finns djurgårdare över hela sthlm , jag vill oxå va med o skrika:( jag älskar djurgården!

4 april

Är helt slut, har både varit i skolan OCH jobbat idag. Skolan va okej, inte lika onödig som igår. Vi fick information om vårat projektarbete som vi ska göra när vi går i trean, de sägs att den är skiit viktig och att man måste lägga ner sin själ i den för att ens få bra betyg. Men i vår skola nöjer de sig inte med ett jätte bra arbete utan de måste vara utmärkt arbete för att ens få G... tyvärr. Och då ser vi ju möjligheten i att få MVG... och där sprack den drömmen.


Jag har kommit på ngt nytt, jag ska inte bli revisor som jag tidigare befarat, både för att de e ett yrke som kmr bli överskott av och det är 6 års utbildning och då kommer jag ha pluggat färdigt när jag e gammal, typ 25 år. Och då e de ju redan dags att bilda familj (enligt mig) HAHA låt mig drömma vidare. Men åter till saken, jag funderar på att antingen bli fastighetsmäklare eller så ska jag bli ngt inom finans grejen. Har ej bestämt men de e ju ändå ett år kvar och så ska jag prata med vår SYO om hon e i skolan de vill säga, vilket hon aldrig typ är.

Och sist men inte minst:


GRATTIS MILICA PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Hejdå <3


3 april

Aaaaaaah en film jag verkligen gillar är Stomp The Yard! Kan se den om och om igen, och tröttnar aldriig! Jag älskar dansfilmer, som till exempel Honey, Step up, and so on. Jag vet inte varför med det är helt enkelt bäst. Sitter och kollar på Stomp The Yard nu och i filmen medverkar Ne-Yo och Chris Brown ;)

                               


Idag var skolan onödig tkr jag, började ett slutade tre... ska inte klaga men dagen är så onöööödig. Efter det så gick jag o Alexandra ner på stan och träffade Verdo, vi "fikade" på donken. Sen åkte jag hem och övningskörde med mamma :P glömde förvarna er att hålla er innomhus men som tur var så omkom inga idag heller.  Men vi övningskörde inte så länge för att jag var på dåligt humör enligt mamma HAHA, jag e "aldrig" på dåligt humör.

Hejdåå <3


2 april

NÅ :D VAD TYCKER NI OM MIN NYA DESIGN ;) MKT FINT OM JAG FÅR SÄGA DE SJÄLV,

( eftersom det e jag som gjort den och eftersom jag inspererats av Zlatan )

Ska plugga nu , har fått i uppgift av min ekonomilärare att marknadföra ett så kallat "köttbröd" :S Och jag ska till och met hitta på ett nytt naamn , haaa?? vad ska jag döpa den till? Någon som har något förslag. Asså det är typ som piroger med asså köttet är iblandat i själva brödet, haha förstår ni?

(Bloggar från mobilen)

Hejsan. Ville bara kolla om det funkade att Blogga från min mobil. Hoppas det kommer upp nu på sidan. Puss<3

1 april

Åh äntligen vår! Vaknade idag av fåglarnas kvitter, ganska irriterande men fint (:  vilken tur att jag inte tog min vinterjacka idag , hälften i skolan hade fortfarande sina fjällrävenjackor och canada goose jackor på sig. Undra om de svettades ;) haha. Idag har jag också varit med på idrotten för första gången på tre veckor, ganska duktigt tkr jag.


I morse när vi kom till engelskan sa min lärare att det var ett oförberett prov som vi skulle görs så vi fick flytta isär. Hon delade ut papprena och vi började göra provet på största allvar. Efter tio minuter säger hon APRIL APRIL. Och vi blev ju självklart skiiit sura, för vi trodde det var värsta provet och avgörande för våra betyg men icke sa nicke och tack och lov för det HAHA. Läste också i LT att en rysk U-båt skulle passera slussen vid lunchtid, så när det var dags hade det samlats en folkmassa vid slussen som ville kolla på när den slussade. Men det de inte visste var att det var ett april skämt ;) hahaha idioter. Ofta att en ubåt måste slussa. Den kan ju åka under vattnet d.v.s. under bron haha.


Ska snart övningköra med mamma :D så ska sluta skriva nu men skriver säkert ikväll. Håll er inne om ni inte vill bli påkörda (:


RSS 2.0