29 mars

Hejsan, skulle ba först meddela att jag äter vit choklad ^^ bland det godaste som finns, tänk er färska jordgubbar doppade i smält vit choklad... Acshh. Jag vill ha sommar ):


Jobbade idag, det var relativt lugnt faktiskt för att vara lönehelg och lördag (lördagsgodis HALLÅ), men som ni kanske vet så finns systemet precis brevid, och där e de ständigt folk. Till och med en lång kö in till systemet för att bara ett visst anat människor får vistas i lokalen och kön kan bli mer än 20 meter och INGEN JÄVEL kommer in och köper godis hos mig! ;O asså orka slänga ut mer pengar på alkohol än godis, alkohol e ju ändå farligare och kan orsaka mer skada än godis... nu ska jag sura lite till innan jag får tillbaka mitt humör igen.


Juste tack Sanja för ditt inlägg, det väärmde (NOT). Du ska få spööö hahahah.


Ska sova lite snart ;) jobba i morgon oxååå


GÄSTINLÄGG

Hejsan ni alla tre som läser Jennys blogg haha skoja bara ;)
Nej men jag heter Sanja och är Jennys bästa kompis sen nästan sju år tillbaka.
Lilla Jenny fick för sig för en tid sedan att jag skulle gästblogga och eftersom jag inte har haft så mycket tid så tänkte jag göra det nu.

Jenny leker nämligen frisör just nu. Hon tonar min syrras hår och blev klar med min toning för en stund sen. Blev faktiskt nöjd, chockerande nog :O haha.. TACK! <3

Denna torsdag började med att Jenny skulle följa med min syster till ett solarium nere på stan, vart vet jag inte riktigt. Vägbeskrivningar är inte riktigt min grej (a). I alla fall så skulle jag följa med min syster till busshållsplatsen, där det var meningen att Jenny skulle möta oss HALV TOLV. Men tror ni Jenny kommer halv tolv? NEJ, utan hon kommer en kvart försent så att de missar sin buss ner till stan, fast man kan ju inte klandra Jenny för att bussjäveln (762) inte kan passa tiden :P Så när Jenny kommer drar jag för att fixa lite hemma och plugga matte.
Måste verkligen säga att det inte finns något "roligare" ämne än matte! Haha men jag överlevde ju medtanke på att jag sitter ju här och skriver.. ;) 
 
När Jenny och min syrra var klara så kom de hit till mig igen för att återigen börja gadda ihop sig mot mig så fort jag öppnar min mun, INTE SNÄLLT  *lipar*. Då lilla Jenny satt och gnällde på mig att hon skulle få börja med min toning. Men eftersom  jag är så seg så orkar jag inte. Latare än latast kan man väl säga om jag inte ens orkar SITTA och vänta på att hon ska göra allt xD Och för första gången bestämmer sig min syster för att laga mat ;O Vi åt hamburgare med ungsbakade potatisar, samt tillbehör,  GOTT :)  ifall ni undrar haha..

Sedan började Jenny med toningen, evigheter tills vi blev klara tack vore mitt tjocka hååår!  Och det ena ledde till det andra och nu sitter jag här ( kan misstolkas *Blink blink*  ;D)

Kanske blev lite långt inlägg men men .. tänkte ta och skriva en namndikt till Jenny bara för att jävlas lite hihi. Hon är så rolig när hon blir sur/arg! Here we go..

TO YOU MY FREND:

J
Jobbigare "människa" kan man inte hitta ;)
EEgotrippad (a)
NNonchalant är Jenny när hon är suuuuur
NNaiv, stackarn tror fortfarande att påskharen exsisterar
YYxa använder Jenny när hon vill slå ihjäl mig för att jag säger att hon hejar ASSYRISKA :O (kom inte på något bättre xP)

När du ser det här Jenny så tänk på att jag ÄLSKAR DIG DIN JÄVLA PLUTT! innan du slår ihjäl mig för det här och om jag har riktigt tur kanske jag får gästblogga nån gång igen, under kan ju ske .. :P

Det var allt för mig .. XoXo som alla säger nu för tiden x/ ..  HEJDÅ <3 

24 mars

Hallu , har nu inte uppdaterat på ett tag har jobbat nästan hela påskhelgen förutom igår o idag. För idag tror jag att jag e sjuk ): mår illa o kmr spy när som helst ( kanske lite för mkt information ) haha. Men det e säkert bara tillfälligt , hoppas jag!


Ska upp till sthlm i morgon om min mage tillåter de, ska upp med hanna o handla kläder. Det behövs...


Orkar inte skriva mer kanske gör de i kväll men här e en frågesport:


Frågesport för blondiner... typ VEM vill bli miljonär...

1. Hur länge varade 100-åriga kriget?
- 116 år
- 99 år
- 100 år
- 150 år
Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan...

2. I vilken land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien
- Chile
- Panama
- Ecuador
Blondinen tar publiken till hjälp...

3. I vilken månad firar ryssarna oktoberrevolutionen?
- Januari
- September
- Oktober
- November
Blondinen ringer en vän...

4. Vad hette George IV?
- Albert
- George
- Manuell
- Jonas
Blondinen söker efter rätt svar på Internet...

5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen
Blondinen åker ur tävlingen...

Om du har skrattat när du har läst detta, så titta på svaren här nedan:
Rätt svar:

1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453)
2. Panama-hatten uppfanns i Ecuador.
3. Oktoberrevolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på Latin "sälarnas ö" (havshund).

Alltså, hur många rätt hade du?
Är du "blond" eller?


19 mars

Hejsaan.


Kom nyss hem från ett "kalas" haha, Simon fyller 6 år idag. De va inte så mkt barn där, tack och lov. Hade huvudvärk innan jag kom och ville inte ha värre när jag gick men det gick braaa. Har haft mkt födelsedagar nuuu. Min morfar den 17, min bror den 18, simon den 19 o micke den 23 haha . och glöm inte att jag snart fyller år haha, enligt Ida e de hon som fyller snarast men de går jag inte med på ;) (A)


I morgon har jag ingen skoldaag! Mohaha har egentligen bara två lektioner vanligtvis på torsdagar och eftersom engelskan var inställd så hade jag bara matte o eftersom min lärare var så snäll fick jag skippa matten i morgon om jag gjorde tal hemma, och de lovade jag (men jag sa aldrig när jag skulle göra dem ;) så jag lovade Burre att åka upp tidigt och jobba eftersom de e nu påsken börjar och alla får panik att nu e de dags att köpa påskägg och då blir de kö inne hos oss eftersom vi har färdiggjorda påskägg med antingen ett vanligt påskägg eller påskägg gjort av choklad och i dem e de antingen franska , belgiska eller hemgjord choklad. Så det finns ett o annat o välja på. Haah gör lite reklam nu så alla e med på det och jag får ingen ersättning. Måste skriva så här för att BlondinBella skulle få böta eftersom hon inte skrev att det var reklam o att hon får ersättning för det och då måste väl jag också göra de. Haha nog om det.


Uppdaterar kanske senare har inte tid mer de nu

hajjdå


15 mars

Hej.


Det var länge sen jag uppdaterade nu... har inte haft tiid. Har jobbat ganska mkt och när jag kommer hem så e jag helt död och orkar verkligen inte skriva ngt. Men idag måste jag få skriva av mig, inte för att de har hänt ngt speciellt men något har jag väll att skriva. Haha...


Idag har jag jobbat också, idag har jag träffat så idiotiska människor som de bara går, så jävla spydiga. Det var en tant som hade proppat en godispåse, asså den var helt full. Sen går påsen sönder och allt godis åker ut på golvet o hon ba: AHA! Ni får FAN skylla er själva, se istället till att kolla påsarna så att de e hela innan ni lägger ut dem i butiken.


Asså hur kan man va så dum i huvudet och skylla på oss?! Hon hade ju proppat påsen med godis, inte undra på att påsen går sönder :S o hon plockade inte upp det heller utan lät det ligga kvar och så gick hon och plockade nytt godis och när hon skulle betala så ville hon ha kvitto för att hon inte trodde att priset stämde, men hon nöjde sig inte med det så hon ville att jag skulle väga allt igen. Och det gjorde jag o då ville hon ha kvitto på det också då sa jag att det inte gick för de skulle bli mer i kassan än vad det var kontanter i den och då blev hon sur och gick därifrån. Asså dumma jävel!! Haha hon förstörde min dag.


Tänkte att jag skulle kolla på melodifestivalen , med asså  , vad är de för låtar med :S ingen e ju ens bra. Bara överskattad musik och korta kläder, så att man ser brösten och rumpan. Men det e väl så de ska vara , eller? Så jag slopade melodifestivalen och satte mig och kollade på High School Musical på datan istället (A) mkt mkt mkt bättre!


Det e så mkt jag stör mig på så mkt nu som jag inte ens ska lägga mig i, men jag kan inte motstå att klaga på dem även fast de inte e mitt problem... det e så skrattretande att de inte ens inser sina egna fel. Haha ska själv inte säga ngt, jag e ganska trög själv. Men men :D


jag har tääänkt, hur skulle jag klara mig utan min mamma??!! hur?? det skulle jag aldrig. kan inte ens klara mig en dag utan att jag måste prata med henne, även om det inte ens e ngt spec, bara så at jag hör henne. Jag älskar henne verkligen mkt och skulle aldrig klara mig utan henne.

Så också Sanja! Hon är mitt liiiiv, skulle heller inte klara mig utan henne. Hon är den som tar alt syre när hon kmr in till ett rum, och när hon är som jobbigast skulle man helst sälja henne på en loppmarknad bara man fick. Haha förlåååt Sanja. din humor e så tråkig att man verkligen måste skratta åt den för att du inte ska bli arg och toffla mig hahaah. <3 Jag älskar dig Sanja!

Haha hejdåå <3


12 mars

Nämen hejjsan.


Idag tog jag sovmorgon (A) men fick närvaro på aktiekunskapen i alla fall , tack vare att jag är så smart. Men jag tänker inte säga hur ;) Haha. Åkte till skolan vid typ tjugo i tio då jag hade matte. Sen hade vi lunch o jag frågade stefan ifall jag fick slippa idrotten  o de fick jag, så jag fick 4 timmars hål, så jag åkte hem. Gick och la mig i sängen o kollade på tv , men råkade somna som tur var fick jag ett telefonsamtal som väckte mig. sen åkte jag tillbaka till skolan för att ha körkortsteori. Att gå på de lektionerna är som att gå på en teater , han berättar så roliga saker hela tiden om sina uppkörningar. Förut berättade han en historia om skillnaden mellan en svensk och en invandrare som skulle göra en uppkörning haha den var så bra :D men ni får inte höra -.- (jag orkar inte skriva)


Åkte också och jobbade efter skolan, asså jag e en upptagen människa som alltid har något att göra. Så från och med i morgon måste man planera saker med mig ett år innan ;) haha nejj jag skojade bara. Men de e lugnt, får ju komma och jobba när jag vill när de passar mig, så de e ju jätte bra.


Ska till sanja i morgon :D de va ett tag sen vi sågs, hela två veckor om jag minns rätt. Och de gör jag aaallltiiid(A)

Orkade inte skriva så mkt idag, så mobbas inte om de e ointressanta saker.


Hejdå <3


11 mars

Hej.

Idag vaknade jag av att jag glömt ladda min telefon så jag hade endast 5% av batteriet att slösa på , vilket är för mig katastrof efterdsom jag är mobilsspelsberoende ):  och jag som skulle upp och jobba också fick spendera tågresan med att läsa en tidning.


 Det gick jätte bra och jobba idag trötts att jag var väldigt trött och halvsov på ditresan. Efter att man jobbat ett tag i butiken inser man att folk verkligen är dumma i huvudet. Det finns så mkt konstigt folk i Sverige så det inte e sant. Folk som inte ens lyssnar på en när de frågar om en sak och ändå inte bryr sig och köper de motsatta man rekomenderat och sedan kommer tillbaka efter fem minuter och skäller ut en o säger att man sagt fel till dem och ber om pengarna tillbaka trotts att de ätit upp det dem hade handlat. Och så var det de dära fjortisgänget. Asså hur kan man tro att man är cool för att man går in i en godisbutik och frågar om man säljer frukt :S varför ens fråga om man inte ser ngn frukt i butiken. Asså visst de e inte hälsosamt med godis men de behöver inte leka coola och påstå att de är nyttiga -.- titta ba vad de har på läpparna, idomin. Asså de hade jag på min rumpa när jag var väldigt liten, asså idomin är en RUMPSALVA. Inse fakta. O det där stora håret de lägger ner så mkt tid på ba för att de ska vara stort. Asså de förbrukar säkert en hel sprayflaska per dygn om inte mer och brunkrämen som är typ 3 grader mörkare än deras egen hud :S asså förlåt men jag stör mig så mkt på deeeem -.-


Jag lunchade med min mamma idag , som nu börjar bli en vana (A) haha men de e ju gottare än skolans halvstekta pannbiff och överkokta potatisar och gårdagens sallad .. nejj usch föredrar hellre god mat med mamma. Asså vissa frågar mig hur jag kan vara så beroende av min mamma trots att vi bråkar så mkt. Jag tror nog att jag älskar henne mer efter varje gång vi bråkat. Jag lär mig uppskatta henne på ett annat sätt. Det kan inte gå 2 timmar innan jag måste höra av mig till henne. Jag e fan riktigt beroende, men jag e stolt. Jag älskar min mamma av hela mitt hjärta.


Ska jobba i morgon också , direkt efter skolan tar jag tågen upp till sthlm city. Och nu ska jag ladda mobilen så jag kan spela spel på vägen upp (A)


Natti natt <3


10 mars

Hej.


De här är en dag man lika gärna kan ta bort ifrån året. Helt onödig och misslyckad -.-


Hade ekonomi på morgonen , liite lugnare lektion än vanligt men helt onödigt, enligt min mening. Sen hade vi svenska och återigen får jag dålig kritik för mitt dåliga språk ... och att min information var en annan klass i sig. Får faktiskt ta och prata med honom för så mkt språkfel har jag inte ):  sedan hade vi massa andra onödiga lektioner som tex SPANSKA ööööööh. Hatar spanska , hatar läraren , hatar språket. Visst spanska e fiint men när man har en idiot till lärare så kan man faktiskt inte lära sig så mkt som hon påstår. Asså hon e ju knäpp i huvudet, en gång hade hon svettband på sig med en "vääldigt fiin" kavaj med tillhörande byxor. Vi frågade henne varför hon hade svettbanden och de va för att skydda hennes klocka och smycken så att de inte skulle gå sönder eller repas :S hallå? Varför har du då smyckena på dig om du ändå e rädd om dem o att du ändå inte visar dem.

Hon är också en sån här som inte vill säga sin ålder. Men hon är inte så smart heller. De enda vi behövde göra var att fråga hur gammal hon var när hon gifte sig, och senare efter en kvart fråga hur länge hon varit gift o vipps så var hennes ålder uträknad. Hon va fan 65 år :O o hade inga barn o köpte sin första mobil när hon var 60 år o den va utan färg. Men men ska inte sitta här o snacka skiit om min spanska lärare, vill inte riskera lägre betyg än vd hon redan gett mig.


 Imorgon ska jag jobba efter skolan , Burre behöver så mkt hjälp nu precis innan påsk , som sagt har vi fått in väldigt mkt påsksaker. Ska troligtvis jobba på onsdag också och sen träffa sanja på torsdag :D. de blir ingen rolig historia idag, e för lat för att leta fram. O ingen har ju ändå gort min uppgift jag hade fixat -.-


Hejdå <3


9 mars

Hejjsan.

Jag uppdaterade aldrig igår, för på morgonen övningskörde jag sen vid hakv fem åkte jag till min mormor och morfar för att fira min bror, morfar och micke.


Jag körde på vägarna igår för första gången :D o ändå var det bara andra gången jag övningskörde. Mamma tyckte jag hade kompitens till att göra de (A) men det gick lite snabbt i svängarna tyckte hon. Jag lärde mig också backa och parkera och växla. En effensiv lektion dvs ;) allt på en gång. Jennifers bror har också erbjudit sig att han ska övningsköra med mig :D han har en volvo o jag måste ju lära mig och köra med olika bilar.


Haha , jag var lite elak mot min mosters man igår. Han jobbar på Scania som nu blivit tyskt. Jag frågade om han hade Hitler som chef nu. Hahah han blev skiit sur (A) och då har min lilla kusin lärt sig skriva bög -.- och de var inte jag som lärde hnm.


Idag har jag jobbat , jag började redan kl 12,00 idag ^^ duktigt av mig att gå upp så tidigt.


Igår åkte också carola ut, YEEEES!! Jag skiiter i vem som vinner , bara inte carola går vidare. Hon skrev i dagens upplaga på Aftonbladet: - Det är som om jag bränts på bål.
HAHA rätta meningen var sagd. De var inte ens duktiga hon och Andreas. De försökte bara överrösta varandra och tillslut skrek de. Så nejj de va verkligen inte duktiga. Usch.

Men skiit på de nu.
 

Zlatan tillbaka - då vann Inter

Efter födseln av Vincent åkte Zlatan tillbaka till Italien och spelade i Inter mot Reggina och vann :D de var också Zlatans 15:onde mål denna sässong :D min lilla gulleplutt e så dukti (A)



SNART FYLLER JAG ÅR!!



Idag blir det ingen rolig historia utan några roliga översättningar :


Jag skriver de svenska städerna på engelska och så ska ni skriva de på svenska , skicka svaret i en kommentar:

Svengelska orter:


Clever village:
Penny bridge:
Right bay:
Charles´ crown:
Straw town:
The trollhood:


Svaret får ni senare den här veckan  (;

7 mars

Äntligen hemma efter nästan 12 h. idag var jag i skolan, jag skeet i första körkortslektionen. Vi skulle ändå bara kolla på en film om trafik olyckor, de e ju såå äckliiigt. Vi fick häromdagen se en bild på en kvinna som krockat med en lyckstolpe. Inte så jätte fräsht om man säger såå.


 Sedan hade jag svenska och klassråd :P efter det åkte jag , Emma och Ida ner på stan och åt på donken , och jag missade tiden och fick springa till bussen för att inte komma försent. Sen när jag springer upp till fjärde våningen i skolan , efter mkr om och men , så står jag o knackar på dörren i mins 10 min. sen ringer jag en kompis och hon sa att lektionen var inställd -.- YEAH snacka om att få ryck haha


Men i alla fall , jag drog ner till stan igen och träffade Emma och Ida. De var hos frisören för blondinIda skulle färga sitt hår till brunt :D och resultatet blev skiiit braa :D choklad brunt. Sen träffade jag lilla Sanja och hennes kompis Vera och lämnade ngr filmer sen bar de av till sthlm för att jobba. Och nu e jag här:D


Jag glömde nämna en sak igår, på engelskan läste vi artiklar om män i hushållet. De hade gjort undersökningar om att kvinnorna tillbringade 21 timmar i veckan åt hushållsarbetet och männen endast 9. Hallå?! E de inte lite absurt? Vi tillbringar 12 timmar mer i hushållet än vad männen gör. Visst, de anser sig vara starka , smarta , mogna och bäst. MEN VARFÖR VISAR NI DE INTE ISTÄLLET FÖR ATT BARA LATA ER! Skärp er :P! snart är det ni som får stå där med förkläde och laga mat och städa.  Så de så..


Tittade nyss efter biljetter till Eros Ramazzotti eftersom han e i Sverige. men han skulle bara tydligen till Let´s dance och nyhets morgon, och inte för någon konsert. Typiskt...


Dagens historia.. eftersom ingen annan kommer med historier så får ni skylla er själva att de bara blir dåligare och dåligare:


Drängen mötte upp bonden på tågstationen med häst och vagn. Bonden frågar:
- Har det hänt något ovanligt då jag har varit borta?
- Nej det har inte hänt något ovanligt.
- Vad har du på vagnen?
- Dom förbrända svinen.
- Dom förbrända svinen?
- Ja ladugården brann ner.
- Brann ladugården ner?
- Ja den antändes från boningshuset.
- Har bonings huset brunnit?
- Ja ett av ljusen på kistan välte.
- Vem har dött?
- Er fru.
- Har min fru dött?
- Ja hon ramlade ner från stegen och bröt nacken.
- Vad gjorde hon på stegen?
- Hon var full.
- Det var väl inget ovanligt.
- Det var det jag sa. Det har inte hänt något ovanligt.


Hejjsan

Hejjsan.

Nu är jag hemma från hockeyn, vi förlorade efter sd mot modo med 2-3, tyvärr. Så de blev inge slutspel för oss, men vi e klara för elitserien 08-09 nu :D helt klart.


Idag fick Zlatan en son Vincent heter han. Han var 50 cm lång och vägde typ 3,9 kilo. Grattis Zlatan (A)


Idag började jag skolan vid ett. Va i skolan typ 2 timmar, skiit onödig dag. Kunde lika gärna vara hemma. Men de har ju börjat riva huset berdvid mig efter branden. De började riva den vid 7, så ingen sovmorgon för mig inte :P

Idag blir det ingen rolig historia tyvärr.


5 mars

Hejj.

Ännu en dag med överraskningar. Nu är Scania helt plötsligt tyskt. Vart ska vi i södertälje ta vägen? Alla kommer bli arbetslösa eftersom majoriteten i Södertälje har jobb på Scania. MEN har inte affären gått väldigt lindrigt till? Investor sålde alla sina aktier till MAN (tyskt) för endast 200 kr st och de e jävligt biligt. Och nu ska också Astra säga upp mer personal och de kmr bli ännu mer arbetslöshet och då kmr de inte finnas jobb kvar till mig ):


Idag fick vi tillbaka matteproven :D Jag fick VG , en av de väldigt få faktiskt! En tredjedel av alla tvåor fick underkänt :O vår skola tar inte lektionerna på allvar. Skärpning nu asså ni kan inte fortsätta så här. Skärp er ! hihi hade också körtkortsteori och aktiekunskap, bortkastade lektioner -.-

I morgon är det hockey som gäller. Ssk - modo , och dem kommer vi ta lätt!! Nu gäller det att ta allt vi har att ge. För vi är redan klara för elitserien 08-09 och nu ska vi kämpa för slutspelen. Haha jag använder "vi" för att jag är en av dem (A) tillsammans klarar vi allt.


Idag hade jag världens dilemma, ska jag jobba eller ska jag inte. Haha jag gick runt i skolan och frågade alla. De blev nog rätt irriterad på mig (A) men de får skylla sig själva. Men jag hoppade av vid stationen efter skolan och stod på perrongen, det var sååå nära att jag redan hade bestämt mig att jag skulle jobba men så får jag beskedet att tåget var inställt och då skeeet jag i de och ringde mamma så att hon , jag och min bror gick och åt mat på stan. Det blev det gamla stammisstället LunaKebaben, och gissa vad jag åt? Kycklingkebab :D de kan jag staaarkt rekomendera.


Dagens roliga historia, passar inte direkt in i dagens ämne men väääligt värt att lyssna på :


Året är 2008 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Inter. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert. Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet. Figo, Ronaldo och Zlatan tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då:
"Figo, vad är det bästa med fotboll?"
Figo bugar sig och svarar:
"Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa: "Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida".

Gud tittade sedan på Ronaldo och sa: "Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?

Ronaldo svarar lite försynt:
"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".
Gud svarade: "Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida.".

Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"
Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:
"Du sitter på min stol".


4 mars

Ahaapp. Nu har också Sverige erkännt Kosovos självständighet. Alien (reinfelt) har fått galna kosjukan. Asså har ni sett hans huvud? Pannan tar ju upp nästan halva ansiktet, de e bara den gröna färgen som fattas. JÄVLA APA är du rädd att Kosovo eller USA ska starta krig eller mot oss? Sverige e fan rädd för allt! Kan vi inte gå med i Rysslands o Serbiens pakt mot Kosovo istället? Ryssland är ju den näst största stormakten i världen , förutom USA då. Men USA kan ju också ta sig i röven, bara förstör vår värld bara för att de själlva ska må bra. Och när de mår bra, så e ALLT perfekt. Fifaan heller.

Jag läste hans kommentar i Aftonbladet:

- Ett av de främsta skälen till det svenska erkännandet är att Kosovo, sedan början av 1990-talet, stått under FN-styre och inte varit en suverän del av Serbien, påpekar statsminister Fredrik Reinfeldt.

- Men vi är också medvetna om att frågan splittrar både FN och EU, säger Reinfeldt.


Ahaa... vad menar han med det? Då kan vi lika gärna ge bort skåne till Danmark för att inte de har varit en suverän del av Sverige. Hans argument är lika med noll. Hans meningar säger inget, de e bara tomma ord. Men men . Snart kommer sossarna tillbaka, och Sverige blir sitt rätta jag igen.


Idag va jag i skolan, var på typ två lektioner sen stack jag hem (A) skulle träna på idrottsprovet. Men jag kan inte ett skiit. Men i alla fall så gick jag hem o sov, hade jätte ont i magen :/. Sov tills mamma kom hem sen åkte vi och "övningskörde". Men egentligen åkte vi till skärris o handlade :D men de vet inte resten av familjen så schhh, säg inget för vi handlade presenter.


I morgon ska jag jobba lite efter skolan , sen blir de hockey på torsdag sen på fredag blir de jobba igen efter skolan. Sen på lördag ska vi övningsköra, och nu ska vi de på riktigt faktiskt. Annars kommer jag aldrig lära mig att köra o då kmr jag aldrig få mitt körtkort, fifaan.


Dagens historia passar till Alien:


En liten pojke frågar sin far:
- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
- Självklart min son, fråga på!
- Vad är politik, far?
- Tja.... i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid

- Jag förstår inte far... kan du förklara det för mig?
- Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son?
- Mer eller mindre...

Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.

Nästa morgon sa pojken till fadern:
- Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
- Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!  


3 mars

Hejsan


Första skoldagen var rätt okej, men den kunde ha varit bättre. Fick tillbaka en uppsats på svenskan, jag var den ända han velade på betyget, han ba: du har fått ett splittrat betyg, ett för ditt innehåll och ett för ditt språk. Ditt innehål är värt ett vg+ men ditt språk är tyvärr bara g. Men men de var det ända dåliga betyget i svenskan hittils. Bara en engångsgrej, hoppas jag. Plus att han inte står för de han säger, ALDRIG haha. Han ska jämt ha rätt, o har han inte de blir han sur o säger att alla andra har mer fel än honom. Konstig lärare men snäll...

Kom precis upp... har städat lite (A) rensat heela vinden och frådet med familjen, men jag hittar inte mina sommarskooooor :( buhuuu men de e ju en anledning till och köpa nya.har aldrig upplevt våran vind såhäär stor, ett mirakel J men jag hittade alla mina gossedjur med kläder på som jag hade när jag var liiten, ville verkligen inte kasta dem men mamma hotade med att toffla mig om jag inte kastade dem :( hittade också gamla bäbiskläder sen min lillebror var liten, men de kunde mamma minsann spara på  :O skit på dejj.

Håller på o färgar håret nu , har haft färgen i mitt hår i en halvtimme men de e förbannat inte ljusaree fifaan vad jag blir suur. De e ju snarare oranges o lila än ljusblont!! Ska stämma Loreal -.- Jag ser fan ut som en solbränd morot :(


Juste idag krossades min dröm om att bli revisor :( de sa på nyheterna att i framtiden kommer de att bli överskott av ekonomer journalister och naturvetare. Vad ska jag bli nu då?

här är en statestik på hur många i överskott de finns i olika yrken :



Dagens historia, inte så rolig men ngt i alla fall ;)


Jag bodde på köttbulls gatan nummer fläsk, tre trappor upp på nedre botten. Där låg jag i min bottenlösa säng och läste spännande tågtidtabbeler. Då hörde jag ljudlösa steg i trappan, en man kom in med en bladlös kniv utan skaft. Han stack kniven i hjärtat på mig, men som tur var hadde jag hjärtat i halsgropen och jag överlevde. Jag sprang ner till hamnen där båten tuta och bryggan gick. Efter en lång resa råkade jag ut för skeppsbrott och flöt i land på en rostig spik. Jag kom till en obebodd ö där nakna kannibaler dansade omkring med händerna i byxfickorna. Jag sprang fram till en hydda, sparkade upp dörren och hoppade in genom fönstret. Där inne låg fem uppätna mackor på ett bord, jag åt upp dem och fortsatte in i djunglen. Plötsligt stod jag öga mot med två lejon, jag sköt den ena med mitt sissta skott, sen plockade jag bomullstussar tills jag fick ryggskott. Med det skotett sköt jag det sissta lejonet. Sen ramlade jag ner i en hålla, där fanns en rasande tiger. Nu hängde mitt liv på en tråd! På den tråden klättrade jag upp. Sen sprang jag ner till stranden och skrek så det eka. I den ekan rodde jag hem.


2 Mars.

Tudiluuu

NU har jag äntligen skrivit klart min bokrecension :D JAG läste Nattgästen av Ben Elton, JAG tyckte den var skiit bra (A) haha eller hur sanja?
Har jobbat idag med, idag var jag tröttare än vanligt. Knaske beror de på att ja lyssnar på musik halva nätterna haha. Idag åkte jag på min lunch till Café Kladdkakan (Gamla Stan) jag åt som vanligt en Hälsotallrik haha skiit god, det är kyckling med råris och en massa olika grönsaker.

jag har värsta ångesten för i morgon :( då e de skolaaa. Jag har blivit så van att gå upp vid halv elva o sen åka till jobbet men nu måste jag upp halv 7 och åka till skolaan . Känns ganska dåligt. men nu får jag träffa ida och emma osm jag inte har träffat på 3 veckor :O haha de har praktiserat i två veckor sen blev de ju lov och jag har varken haft tid eller ork och höra av mig till ngn av dem haha.

Ska kanske ner på stan i morogn och köpa present till min bror och micke som fyller år snart i mars. de e så svårt att köpa ngt till en skiit unge som typ blir sur o man köper ngt som han inte gillar (fiiifan). ngt förslag?!

Här är dagens rolig historia:

Det var en lastbilschafför som var ute och körde som plötsligt fick se en nunna som stod vid vägkanten och liftade, han stannade till och nunnan frågade kan jag åka med. Ja det går väl bra men du får betala i natura, ja det är inget problem svarade nunnan. Så han tog nunnan bakifrån och allt var frid och fröjd, efter en stund frågade han du vad heter du och var skall du någonstans. Nunnan svarade:
- Jag heter Pär och skall på maskerad.

Shulululuuu!! <3


1 Mars , igen

Hej nu sitter jag och kollar på Melodifestivalen, väntar på Björn gustavsson :D han e såå skööön (o söt (A) )

Kom hem för ngn timme sen, har jobbat sen 13,00. Innan man e på jobbet känner man att man inte alls har lust med att jobba men när man väl jobbar är det skiit kul och ångrar verkligen inte att man åkte dit. Ska jobba i morgon oxå , vi har fått in så mkt påsk saker nu att vi knappt får plats med allt. Kycklingar, harar, tuppar påskägg o s v. haha

Mamma och resten kom hem tidigare från uppsala på grund av regnet, vilket e skönt för mig eftersom vårt område inte e så himla tryggt nu för tiden. Och fläkten på taket står och låter hela nätterna, det förstör ju sömnen men nu får vi stänga av den på nätterna eftersom de ändå ska riva huset brevid.

Nu kommer dagens historia:

Det var de sju dvärgarna som skulle besöka påven i vatikanen. När de fick möta påven frågade Toker:
- Jo finns det några dvärg nunnor i vatikanen?
- Nej, det tror jag inte att det finns. De andra dvärgarna började fnissa lite bakom Tokers rygg.
- Finns det några dvärg nunnor i Italien? fortsatte Toker.
- Nä du Toker det tror jag inte, svarade påven. De andra dvärgarna började nu fnissa lite högre bakom Tokers rygg. - Jo Påven finns det några dvärg nunna någonstans i hela världen?
- Nä det har jag svårt att tro. Nu började de andra dvärgarna att gap skratta och kloker utbrast:
- Toker har satt på en pingvin!!

HAHA, den e skiit bra:D

men ska inte skriva mer nu..

1 Mars

Kmr börja med ngt nytt från och med idag. Varje dag kmr ni få läsa en rolig historia haha hoppas de håller sig oxå (A)

RSS 2.0