Nämen hejjsan

Hejjsan igen. Nu är jag hemma från Sanja. Åkte till ICA ju o lämnade mitt cv :D det gick braa inte för att de e så ansträngande men men ;)

Kom till Sanja vid 12 haha o hon hade fortfarande typ pjamas. sen satt vi och pluggade "hela" tiden. Stackarn kunde inte ett skiit när de gällde körkortteori.. HAHA men nu e hon proffs, lärt efter ett proffs (A) sen åt vi en skiit god gryta som hennes mamma brukar laga när jag kommer på besök eftersom hon vet att jag älskar deen. Sen gick vi o pantade ( sanja som e så pantad att hon inte kan stoppa in en flaska utan att bli klämd) HAHA  vi skulle ha fått 16 kr men de blev bara 0,50 öre :O o de på Ronna Livs ville inte ens ge oss de pengar de va skylldiga FIFAAAN vilka taskmuppar. men men sen gick vi hem och pluggade mer o sen lagade milica chevape till oss muuums. Vilka tjockisar (A)
MIlica ville sedan ha datan så då fick vi roa oss med att spela kort haha sanja förlorade alla gånger förutom en, hennes tålamod försvann och hon blev en jättedålig förlorare och slängde alla korten på mig och tvingade mig sedan att plocka upp alal korten som HON slängde.

haha justee. idag när vi satt och kollade på Våra bästa år så började vi diskutera vad det hette när man hade sex men lik.

Jenny: vad hette det när man hade sex med lik?
Sanja : nekrofil tror jag lr? men vad hette de då när man hade sex med växter?
Milica: BIOLOGII

HAHA förlåt för min sjuka humor men jag tkr de e skiit kuul haha

Hör ni att jag har fått musik i min blogg hihi tack vare milicaa
det nu nu lyssnar på är Ring my bell´ssss med min man Enrique Iglesias

Natti natt <3

29 februari / Skottdagen

Hejsaaan idag kommer en efterlängtad daag, idag e de 29 februari. En dag som sällan kommer, endast vart fjärde år ta vara på den här dagen ;)
 
idag ska jag till sanjaaa och plugga körkort haha, men innan ska jag till Ica Maxi och lämna in mitt cv haha min moster tkr jag skulle söka in som extra arbetare. Hoppas jag får det då jag sparar pengar till ett körkort och är en tredjedel klar med beloppet av körkortet :D på god väg i alla fall.

Jag har oxå valt mina iv-val nu, det blev Matematik C (fiiifaan) och affärsjuridik, jag går ju trotts allt ekonomi och de ämnena passade bra tkr jag :Ö men de fanns ju betydligt roligare ämnen och ta som tex drama bild musiik osv men men :D

nejjj nu ska jag draa o sminka mig hahah o platta mitt hår en aninng. (det står åt alla håll)

Skriver senare ikväll när ja kommit hem om jag orkar för jag ska sova tidigt för i morgon ska jag jobbaaaa

28 februari / 7 mån kvar tills min födelsedag (remember that)

Hejjsan hoppsan ;)

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag vaknade av att mamma ville äta frukost med mig och eftersom hon bad så snällt så sa jag ja, men innan hoppade jag in i dushen för lite senare vid 1 tiden skulle Telgeskiiten komma och byta ut ett badrumsfönster så de va snabba puckar. Sen åt vi frukost och kollade på Oprah som handlade om kvinnor som blivit våldtagna av sina männ, det e ju fan hemskt att bli våldtagen av sin egen man. Man vill ju då hellre bli våldtagen av en främling om de vore såå. Asså tänk att en som du verkligen litar på och älskar så oendligt en dag kommer och våldtar dig. FIFAAAAN. De som va på Oprah fick i alla fall livstids fängelse, vilket i USA betyder livstid o inte som i Sverige ca 15-20 år, och man får sitta 75% av den tiden. O då blir de ju bara ca 10-15 år o de e ju faan inte livstiid. Våldtäckt e de hemskaste som finns förutom krig då men det är en helt annan sak. Dagen innan, dvs igår kollade jag på CSI som handlade om en man som våldtog killar och att killarna skämdes över att anmäla "för man de e bara tjejer som blir de, inte killar". Det kan ju hända killar också (tyvärr) men det e ju inte lika vanligt eftersom killarna e mer maktgalna och mer våldinstinkta än vad kvinnor e. Nu ska jag inte dra alla killar över en kant men så e de i de flesta fallen och de behöver ju inte alltid leda till våldtäckt heller, utan kanske till något bra.

Men i alla fall så skulle jag till bussen och jag träffade Lorraine :D hon skulle till sthlm och möta sin syrra, de skulle leta vårjackor så jag fick sällskap heeela vägen till mitt jobb :D vi var så trötta att vi satt och pratade om ingenting haha. Men men sånna e vii. Jobbade från 13,00 till 20,00 och är heelt sluuut. Haha det kom in idag några spanjorer som inte kunde så bra engelska så jag fick utnyttja mina spanskakunskaper (A) stoooooolt

I morgon ska jag till sanja och plugga körkort med henne för hon har prov på måndag. HAHA jag fick ju MVG så jag e ju proffs.

Nej nu ska jag inte skriva mer, ska lyssna på MIN låt med MIN man.
Ring my bell´ssssssss - Enrique Iglesias


Fifan vad jag är lat

7-8 februari
Haha har inte uppdaterat på flera veckor men har varit så upptageen :( alltid haft något och göra och nu med branden och allt så har man annat o tänka på än att uppdatera en blogg..

 vart ska man egentligen börja. Den 7/8 var jag på hockey med familjen och såg Sverige - Ryssland. Tyvärr så förlorade Sverige, men upplevelsen var så sköön :D. Vi kom hem kl typ 23,00 och gick och la oss. Men vi hann inte sova länge innan vi hörde bankningar på vårat fönster och då var de grannen som stod utanför och skrek att de brann. Vi fattade inget förens de skrek att vi måste öppna balkongsdörren snabbt. Och in kommer hela familjen in , de har alltså klättrat över balkongen över till oss. Så jävla smarta man kan vara för att vara io chocktillståd, att ens kunna tänka på ngt så smart vid den situationen gör mig helt paff. Men som sagt kom alla in genom vår balkonsdörr men så upptäckte jag att min kompis inte var med dem och jag fick panik, jag visste ju att hon hade sitt rum på nedervåningen så jag springer ner och ut genom den vanliga dörren och där utanför hittar jag min kompis och alla klarade sig väldigt bra med tanke på hur kraftig branden var. Ingenting finns kvar i deras hus, ingenting. Hela vår radhuslänga blev evakuerade och fick samlas i våran lokal , där fick vi sitta i fem timmar och göra ingenting och fick inte heller någon skaplig information om vårat hus hade brunnit ner men vid 7 tiden på morgonen fick alla gå hem till sina hus , och TACK GODE GUD hade vårt hus klarat sig utan brännskador, men dock rökskador. Är så glad att familjen är vid liv och att ingen skadade sig allvarligt!!  

image3

Här är branden, precis brevid på vänster sida bor jag, tack och lova att inget spred sig.

9 februari

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN PO!!!
Den 9 februari fyllde po år och vi var bjudna på hennes fest , vad snällt haha tillslut blev vi bjudna (A) Innan festen började var jag och mamma ute och övningskörde för första gången :D det gick skiit braa inga motorstopp tills micke ringde och förstörde allt :( sen va de bara motorstopp hela tiden så jag gav upp och då säger mamma att vi ska in och handla på den närliggande affären och att hon tyckte att jag skulle parkera och jag ba VA??!! de är första gången och du tror att jag ska kunna parker (visst är jag ett underbarn men så duktig e jag inte) men det gick skiit bra i alla fall. lite snett men de får skylla sig själva att de gör så små parkeringar, sen åkte vi hem , mamma körde haahah. Jag gjorde mig i ordning och åkte till stationen för att invänta Alexandra och Camilla som tog tåget tillsammans med mig. Vi gick först till Pos hem där ida och emma bakade en tårta haha. Vi fick oxå världens godaste mat som hennes mamma hade lagat! skiit god  :D sen skulle vi till lokalen som po hade hyrt och tårtan skulle självklart med, men den hade SMÄLT HAHAHA LYCKAT!! Kvällen var i alla fall jätte bra!



Sen har jag bara varit i skolan och jobbat haha.


Idag var jag på bio med min Carro :D :D

Skiit kul, vi såg Orscarsbelönade filmen Juno asså jag tycke den var ockej men det var rolig :D verkligen en minnesvärd dag, inte för att vi träffas så ofta men när vi väl gör de har vi skiit kul:D vi åt på kungshallen och Shoppade på Gina Tricot också haha sen åkte vi hem. Vi gick förbi något skylltfönster, det var helskumt vi tog ju självklart bild på den :



image4


Älskar dig Caroline <3

RSS 2.0