30 juni

Imorogn ska jag , Sanja , milica o natasha till sthlm och shoppa :D sedan ska vi på bio

Ville ba berätta det. Jag längtar skiit mkt, det kommer bli så kul


30 juni

ÅÅÅÅÅÅÅH JAG BLIR SÅ ARG!
NU HAR JÄVLA SL BUSSARNA STREKJ I HELA JÄVLA STHLMS LÄN OCH KOMMER ATT PÅGÅ I 3 VECKOR!!
DET ÄR NTE SAAANT! JAG E BEROENDE AV BUSSARNA

30 juni

Hej igen, asså det e inte sant, jag har så tråkigt. Jag är skiiiit rastlööös. Skulle kunna fixa resten av fotona men asså, jag orkar inteeeee :(

Måste snart ringa Sanja. Vi ska ha en heldag i Sthlm. Jag behöver handla jeans (maybe 3 st) sen shorts. Sen ska vi på bio :D jag vann ju 2 biobiljetter till SATC. Vi måste ba bestämma vilken daag. O juste berättade jag att jag har fått läkartid för min magont?? Kanske gjorde jag de, kanske inte... Men om jag har berättat det får ni veta igen och återigen har ni blivit klokare :D I morogn ska jag till läkaren och ta massa prover,  och jag är jätte rädd för nålaar, sprutor osv. Och jag e rädd för läkare, tandläkare och frisörer, HAHAHA skratta på ni, en dag händer det att frisören kanske råkar raka av allt hår på er, o tandläkaren "råkar" dra ut en eller kanske flera tänder på er, och sist men inte minst läkaren, ja tänk efter själva. Vad kan dem göra? ge fel medicin kanske. Jag måste övervinna rädlsan , men hur? Ni tycker säker att jag e dum i huvudet. Tyck de då ;)

ciao

30 Juni

Hej, har inte alls sovit bra i natt :( det har regnat och åskat som jag vet inte vad... och eftersom vi bor i radhus av trä så härs det när det smattrar mot väggarna, Det kan vara mysigt ibland! Men inte när man ska sova, och åska är heller inte allmänt farligt, men det är ljudet som skrämmer mig. Om ni tänker efter så låter de som om någon släpper ner en bomb precis utan för ert fönster. Så eftersom jag inte kunde sova inatt tog jag sovmorgon från mitt sommarlov, sov kanske till 11. Bättre sent en aldrig... Haha

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Det spö regnar ju ute, inte så lyckat sommarlov hittils med tanke på vädret och att jag har varit sjuk närstan varje dag under de två senaste veckorna.

Ni kanske vill roa er med att kolla på mina betyg?? Stackars er säger jag bara.

Datakunskap               -      MVG
Engelska A                   -      G
Engelska B                  -       G
Bild                                 -      VG (förstjänade mvg)
Företagsekonomi A    -      G
Företagsekonomi B    -      G
Aktiekunskap                -      MVG
Körkortsteori                 -      G
Geografi A                     -      VG
Historia A                      -       G
Idrot och hälsa A         -       G
Matematik A                 -       VG
Matematik B                 -       VG
Naturkunskap A          -       MVG
Naturkunskap B          -       MVG
Samhällskunskap A   -       MVG
Spanska steg 3           -       G
Spanska steg 4           -       G
Svenska A                    -        VG+ (omdöme)
Turism                          -        MVG

Inte så bra med tanke på att det är 9 G ):

29 Juni

HEJSAN IGEN

Fick nyss veta att vi ska till Tallin den 3 Augusti med familjen. Vi ska åka kryssning i nästan 2 dagar :D skiit kul.

Men jag tänkte nu visa de jag har gjort på photoshop. tänk nu på att jag oxå är nybörjare så klaga inte :D

Bild1 :


Bild 2 :   Bild 3:    Bild 4: 


Bild 1 : Var den senaste jag gjorde, den gjorde jag på beställning av Jennii.
Bild 2 : var den allra första jag gjorde på beställning av min bror som tyvärr älskar AIK... suck, är han adopterad eller?
Bild 3 : En ego bild ^^ Haha den var från början i färg och väldigt suddig men nu med Ps i datan går det lätt o fixa.
Bild 4 : Är på min kompis hanna, här har jag redigerat hennes hur från finnar och leverfläckar, samt gjort hennes hy till barbieliknande sak. Samt att jag blekte hennes tänder. Känner mig som en tandläkare..



29 juni

Hej, har faktiskt inte gjort ett skit idag. Som sagt vill jag lära mig photoshop och det går otroligt bra. Har suttit inte så länge senare idag, det va ju i morse jag kollade på grundkursen i tre timmar. Men nu kan jag :D Visar i ett annat inlägg vad jag har gjort.

Annars regnade det idag och det va inte så mkt för o gå ut men jag förljde med hanna till affären i alla fall.
Idag när mamma kom hem hade hon köpt saker till mig mohahah En jacka från McKinley med tillhörande regnbyxor och sedan två foto album eftersom några av våra foton från när jag och min bror var små förstördes och blev blöta under flytten (jävla idiot flyttfirma DAVENS) så torkade vi alla foton och behövde nya album till dem. Men mer än hälften av  alla bilder blev helt förstörda och man kan inte ens se vad det föreställer.. ): Asså att man blir så ledsen av att bilder förstörs men det e ju minnen. Och minnen är viktiga för mig. Jag kunde inte sluta gråta när jag höll på med att torka bilderna, bilderna på mig o min bror när vi va jättee pytte pytteliten. Men men några kunde bevaras i alla fall.

               
Min nya jacka                          Mitt album                                Min brors album

29 juni



Hejsan, inte för så jätte länge sen så satt jag och Sanja och diskuterade, inte om något viktigt område utan det var mer att vi hade skillda åsikter. Vi diskuterade om psykiska sjukdommar, om de går i arv eller om de kommer av sig själv. Själv tror jag att det absolut inte är ärftliga utan det beror på omgivningen, precis som allt annat.

Det är klart att man blir som man umgås, jag menar, bor jag i en förort med hög kriminalitet och med många invandrare, så klart att jag anpassar mig efter dem, det är ju dem jag kommer att umgås med. Jag säger inte att jag blir lika kriminell men att jag anpassar språket (slang), beteende osv. Jag bor ju i Södertälje, ett invndrartätt område, och jag är helsvensk, det har gått så långt att jag bryter i mitt språk. Jag kan flera språk, inte som jag lärde mig i skolan utan det som jag lärde mig av de som jag umgås med.

Jag menar, allt beror på omgivningen, oavsett vad ni säger. Om jag frågar er varför ni klär er i märkeskläder, sminkar upp er osv, kommer ni säkert säga att : Jag gör det för mig själv..
Okej lite har det med det att göra. MEN varför sminkar ni er lite extra innan ni går ut? Varför sätter ni på er extra fina kläder när ní går ut? Det är inte så att ni ser sminket? Ni kollar heller inte ofta på era kläder... Vi kan säga att ni gör det för omgivningens skull. För att passa in i samhället. För som sagt, ingen idagens läge släpper väl in en människa som inte är som vi? Man väljer ju vänner som är mest lika en själv. Och då måste mn ju anpassa sig efter dem man umgås med.
Kollar inte ni på vad andra har på sig när ni är ute? Disskuterar ni inte någons klädstil? Joo exakt. Och desamma gör de om er.

Om vi säger så här. Vad gör er glada? Vad som gör mig glad är min familj och mina vänner. Och då ser vi.. Omgivningen behöver hjälpa mig för att bli glad, om inte min familj och vänner fanns skulle jag inte vara glad. Och om vi säger så här: Jag blir glad av att det går så bra för mig i skolan, och det är ju jag själv som bestämmer hur duktig jag vill vara, nu lutar det ju att omgivningen inte alls har med att göra att jag ska bli glad. Men det har den visst. Hur ska du någonsin få bra betyg om det inte är någon som kan lära ut och bedömma dina arbeten, det går ju inte.. därför måste du ha hjälp av din omgivning där med.  

En kompis sa till mig att hon ville bli psykolog för hon blev glad över att hjälpa människor och att det inte hade med omgivningen att göra för att få henne glad. Men för att hon ens ska kunna arbeta som psykolog måste det ju finnas några som måste eller vill gå till en psykolog, annars är det yrket onödigt eller hur? Då är det ju omgivningen som bestämmer om hon ska bli det eller inte, och det är samma med alla yrken, man behöver omgivningen, det är ju efterfrågan som styr.

Det här gick lite överstyr men jag vill bara poängtera att vad vi än gör så är det omgivningen som styr och ställer i vårt samhälle!!

29 juni

Heej, har suttit med Ps hela morgonen och gått igenom en grundkurs. Kalla mig nörd, men det är faktiskt jätte roligt. Har precis lärt mig hur man tar bort finnar och levemärken eller vad de nu heter.

Förlåt att jag inte skrev lika mycket igår sm förrigår. Hade jätte ont i magen, :/ va tvungen att sova redan vid 11, vilket e rätt så ovanligt för mig nu när sommarlovet har kommit, då jag har vänt om på hela dygnet. Ska til läkaren på tisdag och kolla upp värken för och se om det går att göra något åt. Jag hoppas det eftersom jag lider så mkt, känns som om det är värre än att föda barn. Inte för att jag vet hur det känns men jag kan tänka mig när de ligger och svettas o skriker som faan :/ .

Ska nu gå ut :D hihi

ciao

28 juni

Hej, sitter framför datan och har preciiis duschat. Jag använde mitt nya schampo igen, jag tycker verkligen om den! Idag har jag jobbat från 2 till 6 , inte så långt, men ändåå. Det gick braa, kändes som en evighet eftersom de inte e så många kunder på soliga lördagar.

Egentligen borde jag handla kläder och eftersom jag ändå e i sthlm kan jag väl lika gärna gå o handla. Men nej nej, det orkar jag inte. Får åka upp någon dag nästa vecka, antingen med Jennii eller Sanja, eller båda två ;) men de brukar ooftast bli katastrof då. Senaste gången vi var uppe tappade vi bort sanja o jag välte en hel hylla med Smink på, snacka om pinsamt. Men det var jävligt kul i alla fall. Asså egentligen behöver jag inte handla något men eftersom många av minna linnen kommit bort i flytten behöver jag införskaffa mig nya och lite MINDRE barnsliga Haha.


Skriver mer sen, ciaaao

28 juni

Från en insändare i Metro :

Tjejer - gör er inte dummare än vad ni redan är!
Varför ska jämställdhet mellan könen nödvändigtvis innebära att tjejer härmar killarnas dåliga sidor? Tjejer super och slåss allt mer - och nu har de tydligen fått sin egen "sport" också... Skärp er, killar, istället för att tjejer ska dumma ner sig. 

Haha, kan man vara mer patetisk? Att tro att det är jämställdigheten som spökar när vi TJEJER allt mer super och slåss. Det finns inte ens statistik som visar att våldet ökar mellan kvinnorna, det finns heller ingen statistik som visar att det är relaterat till jämställdhet. Okej, många kvinnor slåss och super men bara för det är de inte sämre människor.

Ville ba visa insändren för o visa vilka idioter de finns

27 juni

NÄMEN HEJSAN IGEN.

Jag ska bli duktig på att uppdatera :D

Men jag tycker att det e svårt att hitta på ämnen att skriva om, lika svårt som att slicka sig på armbågen. det e fan fysiskt omöjligt. Men men , skicka kommentarer om olika ämnen som ni tycker att jag ska skriva om, eftersom jag vet att ni vill höra min åsikt. ;)

Godnatt <3

PS. jag vet att ni provade att slicka er på armbågen MOHAHA


27 juni

Idag behöver jag ba skriva av mig lite, som ni kanske ser, haha.
Satt och kollade på gamla idol-klipp på youtube. Rätt så roligt faktiskt. Och speciellt när de som inte alls kan sjunga plötsligt står o säger att de kan. "Men mina kompisar säger att jag kan sjunga. Och mina kompisar har faktiskt rätt. Gör det själva då om ni kan bättre. Än har ni inte sett det sista av mig. Jag kommer tillbakaaaaaaaaaaa!!!!"

Om det nu är rätt som dem säger att hennes/hans kompisar verkligen säger att han/hon har en bra röst även fast det inte e så, så är det jävligt komiskt.
Att låta sin kompis att åka och göra bort sig inför hela sveriges befolkning, att låta sin kompis verkligen tro att den kan sjunga och sedan bråka om en sak som egentligen är fel men att den inte inser de. Snacka om att leva i en lögn.

Jag har märkt att folk börjar skriva om att de lever i en lögn. Att de inte alls lever som de vill utan som andra vill, mot ens vilja. Det kallas att falla för grupptryck och det visar att man är svag. Svagare människa , svårare liv. Att kunna stå för sina åsikter och vanor gör en stark, Det som inte dödar, gör en starkare. Jag skulle aldrig kunna leva i en lögn, och har aldrig gjort det heller, och jag har mer vänner än vad jag önskat mig tack vare att jag är mig själv och står för mina handlingar och åsikter. Ta vara på er själva och lev ert eget liv, inte andras.

27 juni



Vackra flicka, gråt inte. Jag kommer att vara här när din värld börjar att falla.
Vackra flicka, det är rätt, Dina tårar kommer att torka, du kommer att snart att bli fri till att flyga.

När du är på en säker plats har du en tendens att drömma,
om ett ställe där inget är svårare än vad det egentligen är.
Ingen kommer någonsin bry sig om att förklara vad hjärtesorgelivet
 kan bringa och vad det menas.

När det inte är någon annan titta in i dig själv,
som dina äldsta vänner, lyssna bara på rösten inom dig.
Då kommer du att finna styrkan som kommer att följa dig genom livet.

Vackra flicka, göm dig inte. Du kommer aldrig att ändras om du bara springer iväg.
Vackra flicka, håll dig nära. Och sedan kommer du att se din ljusare dag.

Nu i denna värld där oskuldhet är snabbt  ett begär.
Det är så svårt att förstå din bakgrund när du är så rädd.
Ingen sträcker ut en hand till dig att hålla,
när du är försvunnen ute, titta inom dig  för att se din själ.

27 Juni

Heej, vad tycks om min nya design?? Jag har gjort den själv med hjälp av Photoshop som jag fick av micke igår :D Tack, det är verkligen jätte kul att hålla på med. Min nya hobby haha.

Jag tröttnade på den andra, det var så svart, det var nästan deprimerande. och så fick man ont i ögonen eftersom det var svart bakgrund och vit text. Det kanske oxå är därför som jag har så lite läsare ;O ( man kan ju alltid hoppas) Jag uppdaterade inte designen för att jag va trött på ZLATAN, nej inte alls utan de va ba för att de nu var tid att förnya sig lite. För zlatan kommer alltid att finnas i mitt liv oavsett vad :D

27 juni

Hej igen, tänkte ge er ett tips, inte för att jag gör det ofta, men när jag väl gör det så gör jag det för att jag är mycket nöjd med produkten. Och de jag kommer att tipsa er om är det nya schampot och balsamet  "Fructis Nordic Hair Care".

Jag såg resultat redan efter tre tvättar!! Jag har aldrig varit så här nöjd med ett schampo förut, det här är den bästa som finns. Den gör håret starkare och glansigare, samt ger volym. Mitt hår som brukar praktiskt taget ligga på mitt huvud har nu volym utan att jag ens tillsätter spray OCH mousse. Och hårstråna går inte av lika lätt som de gjorde förut, det e mkt starkare nu. Och även fast jag är "falsk blondin" så funkar det på mig, det heter ju trots allt Nordic Hair Care och de syftar nog mer på blondiner. Men även fast de uttrycker sig så på reklamen betyder de inte att ni oxå kan testa den.. Den heter ju oxå Tichness and shine, så har ni sånt hår så testa den gärna. Jag är i alla fall jätte nöjd med den!!


25 juni igen

Kom på en sak, när jag och Sanja var på stan i måndags såg jag en bok i Åhlens. Jag reagerade inte på omslaget uten på boktiteln. Den hette: "Livet för nybörjare".

Man kan ju tro att det bara var en simpel titel till en kärlekshistoria. Men nej nej. Det var faktiskt en bok som handlade om hur man ska leva ett liv. Författaren beskrev olika situationer, hur man ska göra och så för att lösa problemen. (Då enligt honom) Asså boken var skiit. Att leva ett liv lär man sig inte av genom att läsa ur en handbok. Ett liv ska levas genom egna erfarenheter, lära sig av misstag och leva för ngt, eller ngt att dö för. Och alla löser samma problem på olika sätt, det finns inte någon lösning som är rätt, alla lösningar är rätt på sitt sätt och har inget rätt svar. Man lever för att lära, inte genom en handbok.

Så det så


23 juni

YES, hihi jag har vunnit bio biljetter till sex and the cityy:D dem kom i brevlådan idag


22 juni

Det var inte igår men jag vill att du förstår, vi måste fortsätta gå för att stärka oss två.  Men du måste ändå lägga en tanke på mig, jag har försökt gett mitt hjärta och kämpat för dig. För det ända jag vill är att vi ska ha det bra, för jag vill hålla dig kvar.


18 Juni

Hej,
Jag är inte glaad ): Sverige förlorade mot ryssland idag. . Men men ZLATAN gjorde två tredjedelar av alla sveriges mål under EM. Jag är stolt.

En sak som jag hatar, när jag var på väg till jobbet idag gick jag från tåget mot t-centralen, asså gången under marken. Ni vet där de alltid e fullt med människor. I det utrymmet finns det hundra tals med folk som har olika uppfattningar om vardagen. Vissa stressar och nästan springer fram, andra går och pratar i telefon samtidigt som de går raskt, de finns de som går normalt och snackar med någon kompis, OCH sen finns de små jävlar som inte har brottom alls utan stannar MITT I VÄGEN när det kommer folk bakom, och alla krockar, sen kollar den idiotiska människan bak som ett frågetecken och säger: se er för !!

Asså de e inte sant hur mkt jag hatar dessa människor som ba stannar upp. Fifan, tummen ner för dem.

17 juni

Andra dagen på mitt sista sommarlov. Buhuuu de går så snabbt. Men jaja sov hos Sanja i helgen, igår hälsade jag på min älskling <33 Jag saknar dig oerhört mkt.

Men idag ska jag klippa håret , eftersom det är slitet i topparna. ska nog oxå klippa kortare lugg men inte för kort lugg.

FAAAAN SKA TILL TANDLÄKAREN SNART KMR DÖÖÖÖ : (  Måste förbereda mig mentalt helvete oxå.

14 juni

Hej, är jävligt trött. Har jobbat hela dagen idag. Det är inte för att det var mycket folk utan för att det inte va en jävel som kom. Och då passade man ju på att sova lite (A) och det gjorde jag fel i... De slår tillbaka nu, halvsover typ. I morgon är jag ledig så då ska jag sova ut... Och på måndag börjar mitt SISTA sommarlov :( eftersom jag börjar trean så är skolan slut efteråt. Fan dåå :(  men eftersom jag ändå ska plugga vidare så kmr de fler men kortare sommarlov typ på 5 veckor.

Satt och funderade på en sak. Vissa är inte ens villiga att kämpa utan ba skiiter i de om de inte går första gången. De provar inte ens en andra gång utan tror att om de inte går första gången så varför ska de gå annars. Jag ogillar sånna personer, det visar bara hur oengagerade personerna är. 

GRATTIS ANDREAS OCH TOBBE PÅ FÖDELSEDAGEN <33

Ciao 

13 Juni igen

Jag är fortfarande skit sur. Men ska inte klaga mer. Jag kan fortfarande inte fatta.

Idag har jag tänkt på en annan sak. Ibland förstår jag mig inte på mina kompisar, vissa är värre än den andra. Men det värsta jag vet är när någon ljuger, och när någon ljuger om en sån allvarlig sak i flera månader. Jag kan medge att jag verkligen inte är perfekt men jag skulle aldrig kunna ljuga för någon om så allvarliga saker. Och jag förstår inte heller VARFÖR d va nödvändigt att ljuga om den saken. Va de för uppmäksamhetens skull eller va de för att man ska tycka synd om nån. Det förblir olöst.

13 Juni

Hej , idag va de avslutning på skolan. och idag fick vi veta om vi fick bidrag eller inte. Gissa vad??!!
Vi fick det inte.. och anledningen va att vi va TJEJER. Asså vi fick inte åka för att vi var tjejer. Kan ni fatta? De "ville" inte släppa iväg oss ill italien på grund att vi va tjejer. Men killarna därimot fick bidrag till att åka! Jag är skiit suur!! Ska anmäla skolan till allmänna diskrimineringsnämnden.

-.- Asså jävla feminist rasister!!!

12 juni åter igen

Jag tror jag går i en av Sveriges dåligaste klass, ingen sammanhållning alls! Ser inte ens fram emot studenten, studentskiva, flak o så vidare. Ingenting! Asså vi pratar inte ens med varandra i klasse. Alla är uppdelade i olika gruppet. SÅ JÄVLA MOBBADE. Skärp er nu, vi ska ta studenten snart. Jag känner mig till och med mer hemma i den andra klassen än vad jag gör i min egen. Ska de vara så här? Ja tydligen.


12 juni igen

Enligt bibeln är livet en gåva från Gud - i grund och botten är det något av Gud själv, eftersom Gud är liv och allt liv är av honom. Den ende som har makt och rätt att råda över människans liv och död är Gud. Därför är det enligt Guds ord alltid fel att döda en medmänniska - att självsvåldigt utplåna ett liv som Gud har gett. I den frågan är bibeln helt entydig.
Varför har vi dödsstraff? Är det verkligen bara för att vi ska må bra att vi har skonat samhället från en människa som gjort något dåligt? Har vi verkligen den rätten att ta någon annans liv? För i Bibeln står det, och jag citerar: "Behandla din nästa såsom du själv vill bli behandlad"

Jag tror inte på dödsstraff och tycker inte att det hör hemma i ett modernt samhälle. Ett samhälle ska inte döda.

Jag är delad på den punkten om jag ska vara ärlig, i och med att jag anser att man tar en annan människas liv så är man inte värd att leva, samtidigt som det är ett värre straff att låta dem leva med det på sitt samvete, men då kostar de ju samhället pengar... Det överväger ju till att jag är för det, dock så är de ju en klar nackdel att det finns risker för att folk blir oskyldig dömda till det.


Ibland ställs frågan:
"Om någon mördat din pappa eller ditt barn, skulle du då vilja att mördaren skulle mördas?
Varför inte istället fråga;
"Om din son eller pappa vore en mördare, skulle du då vilja att han skulle dödas?"


I den frågan har jag inget konkret svar, jag ställs inför en dubbel moraliskt svar. Visst skulle jag vilja att en mördare skulle dö om den dödat någon annan, men om det vore en i min närhet som mördat en person, så skulle jag inte vilja att den skulle dödas, utan i stället söka vård.

Det är en våldigt svår fråga, och många runt om i världen diskuterar denna fråga om och om igen. Men ingen kommer med ett riktig bra och intelligent svar. Länder som har dödsstraff har haft det länge och måste bevara lagarna, och vissa andra avskaffade det vid tidigt, modernt samhälle.

Som jag sa tidigare är det lättare att avrätta en person, eftersom det går åt mycket mindre pengar och fängelserna blir inte lika fulla och kan istället släppa in brottslingar med mer avsiktlighet.

Tyvärr kan jag inte säga vad jag tycker, jag är väldigt delad i den punkten. Jag vill ha dödstraff men ändå inte.


12 Juni

Asså jag kan inte fatta att det snart är sommarlov, och vädret gör det helle rinte något vidare bra. Regn, molningt o kallt, det är snarare som om det ska snart bli höst. Men man tackar ju inte nej till ett 10 veckor långt lov. Oavsett väder, bara man slipper skolan. Har ju avslutning i morgon , fredag den 13onde. YES.. or not. Ajja det kommer väl gå bra. Tur att det inte e betygsutdelning då.

Ciao

12 juni

The hills are alive with the sound of... ZLATAN

9 juni

vad tror du om att leva livet baklänges? Man skulle starta med att dö och få de överstökat.Sen vaknar man upp på ett ålderdomshem och får de bättre å bättre för var dag. Man blir så småningom för pigg för att vara där och man får sin pension.På sin första arbetsdag får man en guldklocka.Sen arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetsmarknaden.Man dricker å festar och förbereder sig på att ta de lugnt.Sen är man i grundskolan,blir ett barn,leker,har inga förpliktelser tills man blir en baby..De sissta 9 månadrna tillbringar man flytande runt i ett fint lyckorus.Där finns de centralvärme,roomservice m.m.Å till sisst försvinner man från denna värld i en orgasm

9 Juni

IF YOU CAN'T FIND SOMETHING TO LIVE FOR, YOU BEST FIND SOMETHING TO DIE FOR!

3 juni igen

Egentligen borde jag plugga, men bara egentligen, jag sa aldrig att jag måste. Men egentligen måste jag göra det i alla fall eftersom jag har ett prov i morgon. Men jag sa aldrig att jag orkade, för jag e egentligen lat, jätte lat.

3 juni

Idag hade jag en nära dödenupplevelse :O Jag träffade min spanskalärare på stan och hon började prata spanska med mig. Och mamma som va så stolt för mig att jag fick G i spanska tvingade mig att prata på det dära språket. Sista lektionen i spanska svor jag på att aldrig mer prata spanska, men de höll ju INTE så VÄRST länge. Ba för hon tvingade mig prata spanska så blev hon skyldig mig en plansch med ZLATAN på, och det fick jag efter mycket om och men. Asså jag höll på och DÖÖÖ bokstavligt talat.


Skriver mer sen. Va ba tvungen att skriva av mig lite


3 juni

Hej, sitter hemma framför datan... Började egentligen kvart över 8 men tog sovmoron till halv två ;) Nej jag skoja bara, alla lektioner är inställda idag så jag FICK sovmorgon. Jag har ett skiiit stort bokföringsprov halv två som jag måste plugga på, Bajs då. Den e på 15 kap. Wish me good luck people. Jag som trodde att näst sista veckan skulle vara lugnt, men icke sa nicke. I morogn har jag också prov, men då inte 15 kap, utan HELA KÖRKORTSBOKEN. Har inte pluggat ett skiit, men de går nog. Ska i alla fall inte ha ig har jag bestämt. Så då får vi hoppas de. Och mina fjärilar i magen e borta! Igår fick jag veta att jag inte fick ig i engelska vilket jag befarade. Jag fick tom VG på writingdelen (A).


Men nog om det. igår köpte jag ett påslakan och örngott med zlatan på :Ö ska visa er senare för just nu tvättas den haha :D


Ska fortsätta plugga nu. TUDILUU


2 juni

Åhhh endast 10 dagar kvar tills sommarlovet börjar! Gissa om jag längtar!! Idag fick jag veta att jag har MVG i natur och aktie, MEN ÄVEN ATT JAG E BENÄGEN TILL MVG, eftersom jag hade fullpott på matteprovet och de ansåg efter att alla elever gjorde den o knappt ingen kunde så sänkte de ribban och jag har 90% chans att få MVG I MATTE B ! Min mamma kmr bli jätte stolt när jag berättar (A) haha

Men nu åter till de viktiga.. såg ni ZLATAN på tv igår?? Det gjorde jag :D
Asså vilken humor han haaaaar, åååh igår blev jag ännu mer kär i honom an vad jag redan e hehe. Sedan fanns det ett test på Expressen igår där man kunde kolla hur mkt man kunde om ZLATAN, o jag hade alla rätt !

ska visa lite bilder på ZLATAN och lite av hans familj.

 Lillebrorsan Alexander och ZLATAN

 KUNGEN ZLATAN

 ZLATAN  och sonen Maximilian


Tv 3 , 20.00

Glöm inte att titta på ZLATAN ikväll. En hel timme med BARA ZLATAN !

Han ska träffa Reneé, eller snarare är det hon som ska träffa ZLATAN. Den börjar kl 20.00 på trean.


DON`T FORGET TO LOOK ;)

SNART

SNART BÖRJAR EM !!


image21


RSS 2.0