Aunt Jenny

Glömde berätta!!


Jag har glömt och berätta att jag har blivit faster! Min bror har blivit pappa tiil enTheodor Karl Fabian Fridlund. Han föddes 19/08-08 kl 12.15, han var 49,3 cm lång och vägde 2479 gram. Jätte söt!

Wax on, wax off

Hej, vaknade kl 13,00 idag :O shiiit men jag borde få dispans jag gick ju åndå och la mig kl 0,200 i natt. Var ju på fest igår i lokalen, riktiigt trevlig. Har glömt hur mkt jag egentligen tycker om mina närmaste grannar. Guldvärda helt enkelt. Vi har varit med om mkt oförglömligt, tex branden :/ men nu ska vi bara tänka possitivt. Vi kmr få nyrenoverade hem men bättre planlösning.

Ska iväg och jobba idag, inventera på ett företag, ska räkna i sex timmar. Upp och ner, höger vänster, i alla hyllor dem har. Min rygg kmr vara pajjad i morogn. Men vad gör man inte för pengarna som sagt. Vem tänker inte så i dagens läge. Jag är skiit taggad, min kusin ska oxå inventera. Ska bli roligt och träffa henne.

Men nu ska jag borst tänderna, vill inte ha fler hål. Med tanke på tandläkarrädslan. Jag ljuger inte om jag säger att jag borstar tänderna 5 ggr om dagen. Paranoid...

Ciaaaaaao 

Money for nothing

Hejsan, jag är såå trött. Vaknade kl 8 i morse då jag skulle upp och baka för kvällen, gick ju bra. Sen åkte jag och jobba i fyra timmar. Jag hade glömt hur jobbigt det var :/ men men det är ju pengar om man säger så. Ska jobba i morgon med men då börjar jag 16,00 och jobbar tills kl 22,00 asså 6 timmar :O men som tur är är jag ledig på måndagar, så det gör inget.

SNART FYLLER JAG ÅÅÅÅÅÅR!

Party tonight

Hejsan, är nu hemma hos Sanja (: Vi har fixat lite till festen, skönt att få det överstökat nu när vi oxå fixat lokalen.
Dagen har varit rent  utsagt tråkig, och jobbig.. Längtar till min säääääng faktiskt, även om jag vill vara kvar här.

Imorgon ska jag börja jobba igen, inte för att jag har saknat det men det ska bli kul. På söndag ska jag jobba igen men på ett annat ställe från kl 16 - 22. Då jag ska inventera på ett företag.

Men nu ska jag inte skriva mer, måste ju tänka på tryckfrihetsförordningen.

Ciao

Voff Voff

Ngt jag verkligen hatar är när folk hundar efter andra, som om man inte har ngn egen vilja och LEVER på sin kompis. Att en kompis blir sur, måste det då betyda att den andra oxå ska bli sur utan att höra vad den andra har att säga? Såååå jävla lågt. Trodde verkligen bättre om er men nu har ni visat era riktiga sidor. Och ni hade ingen anledning att båda bli sura för att jag skrev att ni var sega på att svara, ni är så känsliga. Men självklart måste man komma på ngt att bli "sur" över bara för att man inte vill umgås med ngn.

Jag fattar inte, jag avbokade min tid för att följa med dig! Jag avbokade för din skull!! Jag tror inte många skulle göra ngt sådant för sin vän eftersom det var ett ganska viktigt möte. Men liksom , då får man "skylla sig själv" för att man lovade innan man kom på att man hade ett möte. Då blev jag idioten i historien och att vända ***** mot mig var det sämsta du kunde göra.

Men nu vet jag vilka ni är egentligen, och vad ni står för.

Ciao

...

34 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER 18 ! !

 
28 September is the shiit

Livet är över...

Jag läste nyss att en 8-åring blev bortgift med en 50-åring!! Det är ju fan absurt!! Att sånt ens är lagligt?
 
 Vart tar välden vägen? Hon som åtta åring vet ju inte bättre, är hon ens medveten om att hon är gift och bunden för livet? Maken är ju hela 42 år äldre, det är som att gifta bort sig med sin egen morfar. Mamman hade nu lämnat in skillsmässopapper men pappan nekade till att han gjort något olagligt.

VAFAN, hela hennes liv är borta! Hon är fortfarande bara ett litet barn. Hennes barndom är förstörd. Och vem vet vad maken gör med barnet. Skiit hemskt att förlora oskulden vid 8 år...

Någon måste göra ngt. NU...

Jag ska inte säga att jag är nazist för det är jag inte, jag respekterar alla religioner. Men nånstans måste det sättas stopp för deras seder och heder. Folk gifts bort i tidig ålder, man kan bli hedermördad om man gifter sig med fel person, m.m
Är det rätt? Ska det behöva vara såhär? Det tycker inte jag ...

Ciao

You know me better later

En sak som jag har märkt är att en Stockholmare är trevlig innan man har lärt känna personen. En Södertäljare är trevlig efter att man har lärt känna personen.

Är det inte så?

Stay with me, don´t fall asleep to soon

Den här låten är såå sorglig : /

Lite uttjatad, men kolla på videon...



Schteeeeeeeeeek

Jaa nu har jag tänkt igen: "Vart tar scteeeekarna vägen på vintern?"

Jag tror att "schteekarna" återfinns bakom en disk hos någon OnOff-butik. Semesterkassan har tagit slut och sms-lånen ska betalas tillbaka innan kronofogden tar sig ann saken. Om "schteeekaren" jobar flitigt som en myra kan ännu en gotlandsvecka säkras.

Vad tror ni?


Let them be free

Jag har tänkt på en sak... Vi kvinnor har alltid kämpat för att få högre lön, det vill säga jämnlika med männens. Men har vi lyckats? Nej inte än. Men snart hoppas jag. För har ni tänkt på hur mycket utgifter vi tjejer har? Smink, kläder, och all värktabletter, sist med inte minst ALLA BINDOR OCH TAMPONGER!!!! Det är något vi måste ha! De borde vara gratis, mer än hälften av jordens befolkning är kvinnor och har dem här problemen. Alltså hur mycket tjänar egentligen tampong och bindföretagen ?? En förmögenhet. Och vad tjänar vi på det? Nothing

Jag tycker i alla fall att de borde vara gratis!

Ciao

Life is what you live it

Hejsan, nu är jag tillbaka från Skokloster. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men helgen blev suuuuper ! ! !

Vill sova snart, är helt utmattad :/

Ciao

Trasig mat

Hejsan, blev preciiis klar med mina pajer. En mexikansk kyckling paj med jalapeño , championer och philadelphia ost. Lät så gott så jag kunde inte låta bli. Sen en annan paj som mamma beställde, Västerbotten paj :) Och allt blev lyckat trotts att jag var vääldigt stressad.

Har oxå hunnit packa eftersom jag ska till Skokloster igen i helgen. Vi ska både ha kräftskiva och en trubadur ska komma och sjunga :)

Skriver kanske mer sen

Ciao

PS: trasig mat = paj. asså en radio e paj, asså trasig SVÅRT O FÖRKLARA

Överlevnadskvinna

Jag kom hem levande i alla fall ! ! ! Dock med rädslan för att gå dit igen den 2 oktober, hade ju ett hål i det gamla hålet jag hade som de inte lagade sååå "noga".

Ciao

Remember, The dentist is a stupid monkey


Rädda världen - Kissa i duschen

Om alla mellan 13-65 i Sverige skulle kissa i duschen en gång per dag i stället för att kissa i toaletten, så skulle vi spara 13 miljarder liter vatten varje år. Det är lika mycket som 32 miljoner badkar!


Om vi kan spara 13 miljarder liter vatten - renat färskvatten - så hjälper vi miljön på många sätt...


Att vara eller inte vara, en plugghäst?!

Nu tycker jag att jag har varit jätte duktig, eftersom mamma är kvar i uppsala så passade jag på att tvätta upp hela tvättkorgen. Är jag inte jätte duktig? Jo jag tycker det faktiskt.

Nu ska jag berätta för er om mitt lyxiga schema :

Måndagar är jag LEDIG!
Tisdagar går jag från 09,25 till 14,15
Onsdagar från 09,40 till 15,40 där emellan har jag hål i 3 timmar och 45 min
Torsdagar från 8,15 till 14,20
Fredag från 8,15 till 11,55

Mina ämnen som jag läser på HELA året är:

Information och layout A
Idrott och hälsa B
Rättskunskap
Internationell ekonomi
Redovisning och beskattning
Religionskunskap A
Psykologi A
Filosofi A
Matematik C
Samhälle B

I will only live a day more

Hej, har precis fått tag på en pajform. Behöver ju två st eftersom jag ska baka två pajer. Hade också kycklingen i ungen i en timme så den skulle bli lite som grillad och den blev lyckat. Innan jag satte in den i ungnen antog jag att det var kyckligfileer men nej nej det var kyckling klubbor så jag fick ta mig tid att sitt och rensa.

Fick också tidigare idag ett sms av min tandläkare!!!!!! Hade ju faktiskt glömt bort att jag ska dit i morgon, jag kmr dööö. Jag hatar tandläkare, som vissa hatar insekter hatar jag tandläkare. Lika irriterande, onödiga och extremt farliga, vad som skiljer sig är att man inte kan slå tandläkare med en flugsmällare, för dem dör inte :O

Ngr tips??

Ciao

Mitt liv är lika roligt som blondinskämten

Hejsaan

Idag gick jag till skolan för första dagen på två månader och då inser jag ännu än gång hur kmr jag hatar min klass... Dagen börjar med samling i aulan med alla 2:or och 3:or. Sedan upprop i klassrummet med mina mentorer sedan blankettskrivning, ja ni vet det gamla vanliga. Sen började det roliga: vi fick se vårt schema!!! Värsta lyxen jag har. Ska skriva i ett senare inlägg hur den ser ut :D

Sen hade vi ett årligt mingel på skolans framsida, alltid lika misslyckat och tråkigt. Det bjöds på nötter, delicatobollar, vindruvor chips och dricka.

Ciaaao

Ge och ta. Bara ge, eller bara ta?

Något som förändras genom tden är hur folk bemöter andra. Förr skulle man alltid smöra för andra, visa sitt snällaste jag för att ens bli accepterad. Idag handlar det om att vara elakast, kriminellast och orespektlösast. Vart är vi på väg? Kan folk inte bara vara sig själva, varken för snäll eller för elak, liksom mittemellan. Men det går tydligen inte.

En annan sak, vad har hänt med ge och ta? Behandla andra som du själv vill bli behandlad? Dem ordspråken fungerar inte idag. Dem e pissvärda och falska. Idag känns det som om man bara ger men aldrig tar tillbaka, för att man aldrig får något tillbaka. Det är samma med behandla andra som du själv vill bli behandlad, det har förvandlats till: behandla andra som de behandlar dig. Världen fungerar inte och alltid vara snällast, risken finns att man blir faktiskt blir uttnyttjad.

Varför har folk blivit så olojala? Folk blir allt med egoistiska och självupptagna.

SKÄRP ER PEOPLE ! !

DET HANDLAR OM ATT GE OCH TA ! !

PEACE AND LOVE BREEH

En Galen dag i södertälje

Hejsan, sitter nu med blonderingsfärg i håret. Hade vääärsta utväxten som jag var tvungen att fixa till innan jag blev galen på mig själv.

Gaaaah i morogn e det skola, kul, jätte kul...
Var som sagt på stan med Sanja idag, det var jätte kul, henne tröttnar jag aldrig på ;) Vi åt kycklingkebab och gick runt på stan. Asså kan ni fatta att en jävla simpel kalender kan kosta 325 kr?? det e helt absurt. Efter det åkte vi till ica maxi för att inhandla alla ingredienser till mina pajer :D

Och nu sitter jag här. Har tänkt mkt idag, ni får ta del av mina tankar senare ikväll. Ska låta färgen i håret bli klart och seeeeeen ska jag ta mig tid :)

Ciao

Studenten=mardröm?

God Morgon. Kan inte fatta att det är skola i morgon. Jag har så mycket att se framemot nu när det är sista året på gymnasiet. Visst vill jag så gärna sluta i gymnasium men jag ser inte ens fram emot studenten. Vi har inte planerat ngt, inget flak, ingen studentskiva ingenting. Hur faaaaan ska vi hinna? Plus att jag hatar min klass, alla är så jääävla uppdelade, ingen hållning alls. Men nu ska jag släppa det där och be till gud att allt blir bättre. I annat fall får jag väl gå över till andra klassen som är sååå mkt mer lojala.

Men men. Idag ska jag och Sanja ner på stan och handla det sista till skolan och sedan äta kycklingkebab i lunagallerian. Jag längtar såå mkt till helgen, då jag åker tillbaka till uppsala, Jag älskar det där stället, verkligen. Skulle praktiskt taget vilja flytta ut dit om jag fick ta med min data (a)

Men nu ska jag skriva ut ngr recept på pajer, en västerbottenpaj och en kycklingpaj. Ska baka dem tills på lördag då det är kräftskiva :D

Ciao

Suck on this

Jag skryter inte gärna och leker inte känd. Men jag föddes som en stjärna och ska dö som en legend!


I wish that those word are meaning something

Du kom in i mitt liv och gav det en mening. En mening att vakna upp varje morgon. En mening att andas.

Tillsammans gav vi livet en chans. Med dig vid min sida kan jag erövra världen.
Du får mig att växa, för varje ord du säger. Du är det ljusa i mitt liv. Tillsammans är vi oövervinnerliga.

Vill bara säga att du är den jag älskar nu och längre än föralltid, och jag ska kriga för att lämna denna jord vid din sida.


I remember that time...

Hej, jag har verkligen tråkigt. Sista dagarna av sommarlovet brukar vara så, en längtan tillbaka till skolan, vännerna och de gamla rutinerna. När man vaknar upp tidigt på morgonen , gör sig i ordning, åker till skolan , kommer hem äter och sedan gör läxorna, efter det går man och lägger sig. Aldrig en fridfull stund, men jag gillar det så. Jag hatar att vara rastlös och inte ha ngt att göra. Jag måste hela tiden vara sysselsatt.  Fifan, haha

Sitter och kollar på film igen, john tucker must die. Faktiskt bra trots att den är uttjatad ;)

Ciao

Wannabe fröken ur

God morgon.

Vaknade inte för så länge sedan, eller , egentligen jooo. Jag hade lovat mamma att väcka min bror kl 07,15 för att han börjar kl8. Men nej, jag fick värsta utskällningen av honom och sa till mig att han började 10. Jahapp då hade min goda gärning plötligt blivit en mardröm, haha. sen halv nio vaknade igen av att det ringer på dörren och jag får för mig att det är han klasskompis som kommer och menar då att han börjar kl 9. Men då ringer min bror sin lärare och de var visst kl 10. Jaa så idag får jag skämmas om han e lite sur.

Funderar oxå på att göra om min blogg idag. Den är grå och tråkig.

Ciao

rubrik

Det kanske är meningen att man ska falla isär för att bli hel igen?

All my love

det har gått upp och ner mellan oss ,
vi har haft våra stunder ,
både bra och dåliga .
så tomt det har varit utan dig ,
för du är en glädjespridare hjärtat ..
jag har saknat dig ,
saknat ditt leende ,
saknat allt .
jag vet ,
du var en del av allt som hände ,
men trots allt , så är du faktiskt en del av mig också .
efter allt som har hänt ,
så är jag glad att vi kommit varandra nära igen ,
och jag står på din sida ,
genom regn och solsken ,
för jag älskar dig , och har alltid gjort det .

All about my dreams...

Hejsan, kom precis ut ur duschen. Jag sitter och söker på google, jag vill så gärna se en film, en typisk high school film. Men utbudet är inte såå stort. Men det får nog bli Dr Dolittle ;) såg ju 4 i Uppsala och jag gillade den så jag ska nog se resterande av samlingen nu :)

Vill så gärna tillbaka till Uppsala. Allt var perfekt där, man kom bort från verkligheten. Levde i nuet liksom, svårt att förklara.

Ska bara kolla klart på filmerna sen så uppdaterar jag :)

Ciao

Uppsala, sommaren ut?

Hejsan , är tillbaka till den trista vardagen. Har spenderat HELA mitt sommarlov i Uppsala. Den här sommaren har varit den bästa sommaren på riktigt länge, plus att man måste ta vara på den här sommaren, det är mitt absolut sista sommarlov :( Jag har gjort sååååå mkt, ska skriva lite mer sen om mitt sommarlov efter att jag duschat. Men nu måste jag skriva av mig lite hehe.

Måste typ tvätta minst 10 maskiner med smutstvätt innan jag börjar skolan, det är helt absurt. Jag kommer dock inte få mkt gjort i alla fall efter som jag har blivit en lat person.

Såg förresten mitt n ya schema ;) jag kommer att vara ledig på måndagar ända fram till jul!!! SOFT!

Ciao

Uppsala igen

Hejsan, har nu packat klart för att åka till Uppsala igen eller snarare Skokloster. Kmr vara där fram till på måndag, för då ska vi hem på fest och sen hämta upp Sanja.

Den här sommar har jag bara läst tre böcker, och min svenska lärare som tyckte att man skulle läsa minst 10 böcker, jag säger HAHA, lycka till med det. Men de böckerna jag har läst var ju riktigt bra så jag kan ju läsa om dem två gånger till så kan man säga att jag läst nio, och det är ju inte illa pinkat ;)
Böckerna jag har läst är :

ZLATAN är ZLATAN, såklart <3
Svart drama
Snabba cash, jag ska ju inte vara sämre och inte läsa den eftersom Sveriges halva befolkning gjort det.

Ska åka nu , men får jag ta på ngn snäll själ som jhar data så lovar ja att uppdatera!!
I promise

Ciao<3

I know what you want, but can you get it?

Hej, förlåt att jag e seg när det gäller uppdateringar, har faktiskt knappt vart hemma i sommar. Kom ju hem från "taliin" (riga) igår och åkte nästan direkt till Sanja. Jag var frisör igår :D jag fick permanenta Sanjas mammas hår; själv tyckte jag att det blev jätte fint!! Hon passar i lockar ju.

Sen gjorde jag o Sanja int så mkt. Vi åt och pratade ikapp om vad som har hänt eftersom det var ett langt tag sens vi träffades sist. Hon ska nästa vecka följa med oss till Uppsala och kanske vara där med oss i nästan en vecka. Kmr bli sååå kul!!

Ska dra
Ciao<3

Tallin som blev Riga

Hejsan, är nu tillbaka från familjens lilla "utlandsresa" haha. Det blev inte till tallin, mamma hade bokat fel xD Det blev Riga istället, så det kan bli. Men vi var ju inte sura för det, vi hade hört att det var mycket billigare i Riga än i Tallin, både kläder och sprit. Och så var det.

Men faan vilken äcklig båt vi åkte, kommér aldrig i mitt liv rekomendera den till någon. Vi åkte Silja Line, den var verkligen jätte shaskig. Fula hytter, otrevlig personal, och på tal om Buffén, MATEN VAR GAMMAL, de hade inget utbud alls, kanske bara fyra varmrätter, och vad e de liksom på en buffé, inte ett skiit. Dem hade inte ens coca cola !! Inga spel automater, inga discon och inga aktiviteter. Jätte tråkigt.

Men Riga var helt underbart, trotts att det har/ är en krigsstad, och att det går soldater vart man än går, så var det fortfarande en underbar stad. Mycket billiga kläder, och då var det ju affärer som New Yorkers, Go West m.m Det var väääldigt mycket märkeskläder i butikerna, mer än här i sverige, och till ett bra pris så att man inte känner sig ruinerad efter inköpet ;) Juste, det var oxå övervakningskameror på ALLA hus, gick man på gatan och kollade upp kunde man se minst fyra kameror, mman vågade ju inte göra ngt alls. Inte för att jag skulle göra ngt men man kände sig övervakad haha. Och Riga var så rent att jag till och med kunde gå barfota ( eftersom mina skor gav mig skavsko, lr skoskav eller va de nu heter) Vi hittade inte ens en fimp !

Jag handlade ett par svarta, mjuka piratbyxor som sitter löst, (haha vilken förklaring) för endast 99 :- , ett linne med ett ansikte på xD för 38:- sen ett par flipflops eftersom mina andra och enda skor gav mig skoskav (?) de var riktiga flipflops, inte sånna här i plast utan av riktigt tyg och så var sulan av halm eller ngt liknande, dem kostade 49 :- Och maten var ännu billigare 5 personer och alla åt pizza, 2 öl och tre cocacola för 195 !!! skiiit billigt ju. haha jag är helt faschinerad. 

Något man tänkte mycket på när man var där var alla gamla tanter som låg på gatan och tiggde pengar, det var riktigt sorgligt, många grät och skrek för sig själva. Vi såg BARA tanter, inga barn, inga gubbar, bara tanter i tjockglasade glasögon, alla såg typ likadana ut.

Här är lite bilder

                         

På den näst sista bilden kanske du kan se hur många kameror det finns, och den sista bilden e på mina ny inköpta kläder :)

2 aug

HEJSAN, nu är jag hemma. Men åker i morgon igen, då till Tallin. Jag ska vara borta på en tre dagar/två nätters kryssning med familjen. Men nu ska jag fortsätta att packa så jag kan hoppa in i dushen så snabbt som möjligt :)

skriver ikväll.
Ciao

RSS 2.0