Hola

Sitter nu och har en datalektion, information och layaot.  Ganska kul, men inget jag kmr ha användning för vid senare ålder. Men vad ska man göra...

Nu måste jag göra uppgifter. Vi höres sen.
CIAO

Inköpslista

Listan blev lång... HAHA

Tvättmedel
Sköljmedel
Toapapper
Tandkräm
Kläder
Stekpanna

Okej, roliga saker. NOT! De e min mammas lista. Min e roligare  men den e jag ej klar med hehe

Trötter och Toker

Ojojoj min dag har varit lång. Fick veta väääldigt tidigt i morse att de hade brunnit på mitt jobb Ica Maxi. branden hade börjat vid chipsen runt tolvslaget precis som de hände för coop för exkat tre veckor sedan (startade vid chipsen vid tolvslaget) SKUMT VÄRRE!

Och gissa vem som fick städa, om inte jag... Men vi får ju något bra utav det. En timme innan öppning i morogn bitti typ vid halv 7 så får endast personal gå o handla o då e de halva proset på allt i hela butiken!!!!!!

Ska äta lite Cheese balls nu och skriva inköpslistan hehe

Ciao

I don´t give a shit

Förut var mitt motto Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Men jag har märkt att i dagens läge kommer man ingen vart med det. Folk bryr sig inte längre vad man gör för dem, det  handlar bara om dem själva.

Så nu har jag ändrat mitt motto till Behandla andra som de behandlar dig. Rätt ska vara rätt, annars e de ju fel. (höhö)
Men allvarligt. Aldrig har jag känt att världen är så falsk. Vart finns alla ärliga och sanna vänner?

Är det meningen att man måste leta, eller vad?

Tjenis

HOLA, nu sitter jag med Gabbie och har nyss designat hennes blogg.

LOOK!

www.gggabrielle.blogg.se

Hola

Hejsan, jag va nyss och kollade på film hos Hanna :) Hon hade inte sätt Picture This med Robbie Amell än, så jag tyckte de va på tiden att låte henne se den hehe

Skall nu över till Camille och Camilla där Gabbie väntar på mig, vi ska väl hita på något :D

Skriver sen, ciaao

Saknar.


ALEX

Hola, idag har varit en skiit kul dag. Mötte Po på stan för o köpa alex present som skulle ha fest idag. Vi gav henne ett presentkort på en tattueringsstudio. Hon blev jätte glad.

Jag blev oxå väldigt sugen på o tatuera mig. Och mamma var med på de :O :O trodde jag aldrig att hon skulle tillåta. Men vaje dag är det alltid något som chockar mig.

Ska kolla några avsnitt på Miami ink nu hehe o få lite insperation :D

Ciao


Sho mannen

Ojj, har inte bloggat på ett tag. Och oavsett det så har jag fotfarande 11 unika besökare varjedag :D Shiit jag måste böja skriva nu.

Mitt nyåslöfte jag kom på idag är att blogga så fort jag få tillfälle, och om jag har ork hehe

RSS 2.0