Vägverket...

Det krävs fantasi för att förstå varför Vägverket tyckte den

Ser ni ngt konstigt med denna regestreringskyllt?
Nej de gjorde inte jag heller förens jag blev uppmanad att sätta bilden framför en spegel. Och denna Skylt blev ej godkänd av vägverket på grund av att den var snuskig. MEN HUR FAN KUNDE DE KOMMA PÅ ATT DET VAR NGT MED DEN BILDEN OCH HUR?

I backspegeln kan texten uppfattas som om det står ORALSEX,

Ser ni?? hur fan kunde de vara så smarta?

ajja
ciaao

Fjärrkontroll

Vet ni hur skönt det är med fjärrkontroll till TV:n. 5 månader utan den. Jag har saknat den så mkt! Har verkligen inte orkat gå igenom alla kartonger än. Och hälften av mina saker e nerpackade :)

Men men , bara för det ska jag zappa extr mkt idag :D

Ciaaao


Winter

Inatt är det -1 grad. Snart är vintern här!!! Yes!

Alltid bakom ngt

Gissa vem som hittade den. Den låg bakom TV:n ...

Var i...

Vart är min fjärrkontroll till min tv?!

Vinter

Min termometer visar att det är endast 1 plusgrad ute! Åh nu kommer vintern!

MAT <3

Hejsan, kom nnys hem. Jag är sååå mätt. Min dag har gått åt för att äta Hehe. Och snart ska mamma börja göra middag. Altså vilken tjockis jag har blivit... Men det ordnar sig haha. Nu när jag fått ig varning(troligtvis) i idrott tvingas jag att vara med. Tyvärr... Det känns inte bra. Men vi e ju TRE, 3, tres, three, kolme, kloso, personer på idrotten. Och hur kul är det? Det ska jag tala om; det e inte roligt..

Ciao


I thought i was someone

Skiit i mitt förra inlägg. jag var bara arg och frustrerad...

Sen min födelsedag har det dag efter dag visat sig hur folk kan vara falska. Är det såhär det ska kännas o vara 18? Jag trodde att folk skulle bli mognare. Jag trodde att problemen skulle lösas. Men jag hade fel. Alla blev omognare. Eller är det jag som ser dem på ett annat sätt? Är det jag som har fått för mig saker eller har alla förändrats?

Som i tidigare inlägg fattar jag inte varför folk måste vara falska.. Varför kan de inte vara sig själv från allra första början? Så slipper man alla problem och lögner.
Måste man ändra sitt jag, efter vilka man umgås med? Måste det vara så här? Då skulle ingen bli besviken och det skulle bara så mycket enklare att välja vänner. Men livet är ju till för att bekämpa livets hinder och undkomma ödets vägar.

ärlighet+falskhet=hör ihop?

Är ärlighet och falskhet likadant? Jag tycker de. är du falsk ljuger du ju, och då ä du ju inte ärlig.
Eller hur? Så måste det vara. Men en "vuxen" kom och sa till mig att ärliget är en stor skillnad mot falskhet. Han ansåg att vara falsk är ngt man gör för att vara vänlig. Som till exepmpel att du pratar trevligt med någon som du egentligen hatar. Men är det rätt? Den vänskapen är ju baserad på lögner. Och sanningen kommer alltid fram, och då visas de rätta jag. Och det gör bara allt värre...

Va ärliga från början, visa ditt jag och säg vad du tycker och tänker på direkten innan ngt blir fel.

ciao

Tick tack tick tack BOOOOM

Åhh vad jag är glad. Nu har jag en timme extra på mig att slappa :D

Hoppas ni ställt tillbaka klockan!!

Looov

God morgon. Jag vaknade inte för en sån lång stund sen. Är skiit hungrig har inte ätit ngt ordentligt sedan två dagar tillbaka med tanke på att jagvarit så stressad att jag helt enkelt glömt bort mig själv haha :)

Men nu är det lov och jag ska nog mest ta det lungt tror jag. Jag har nog ingen vidare lust att göra så mkt saker just nu , det känns onödigt när man ändå kan sova hehe

Ciaoooo

Höst

Åhh nu är min favorit årstid här!
Jag älskar hösten, inte bara för att jag fyller år då hihi utan för att allt känns så annorlunda. Det kmr nya problem att lösa som tillför nya genvägar till den rätta vägen. En sån här årstid gör alla depprimerade och med känslomässiga och därför kmr allt bli lättare att reda ut.

Jag älskar också färgerna! SPECIELLT GUL!!! Hör nni det, GUL. o sen brun och röd och orange osv. Åhh :)

I´m in loooooove hiih

...


Middag med MAMMA

Hejsan, idag bestämde jag och min mamma att vi ska äta middag i morgon. Bara vi två :) Visserligen gör vi de rätt så offta men då bara spontant och bara för att vi e skiit hungriga. Men i morgon blir de andra bullar (usch bullar) Då ska vi ner på stan och välja restaurang. Och prata päta o prata.

Åh jag älskar min mamma. Hon e min allra bästa vän, hon e min själsfrände mitt allt.
Skulle inte klara en minut utan henne.
Haha åh jag e så löjlug, jag gråter fan :P

Cioa

Ursäkta röran

Jag veet jag veeeet. Förlåååt men har inte haft tid att fixa o skriva i och om bloggen. jag lovar att uppdatera mer o göra den snyggare :)

I promise

förtids död

Matematik kurs C tar döööööööd på mig...

Absolut

Ska man leva i en dubbel värld, med olika resonemanger för olika folk? Måste man ändra sitt jag, efter vilka man umgås med? Måste det vara så här? Kan inte alla vara sig själva från första början? Då skulle ingen bli besviken och det skulle bara så mycket enklare att välja vänner. Men livet är ju till för att bekämpa livets hinder och undkomma ödets vägar.

Ciao


RUBRIK

Nu är det bestämt!! Jag och 4 till ska på chokladfestivalen på söndag! Skiit kul, har alltid velat gå men har inte haft tid eller möjlighet att gå.

Har verkligen blivit skiit seg på att uppdatera, har inte direkt varit glad på att uppdatera utan uppdaterar när jag har ngt att säga. Så håll ut mina läsare, när jag väl skriver så blir det ngt vettigt

Ciao

HAHA

Jag: Åt vilket håll ligger framtiden?
Han: Framåt?
Jag: Säker?
Han: Aaa, vart ska den annars ligga?
Jag: Den kanske ligger bakåt...?
Han: Hur lyckas man då?
Jag: Man går baklänges

HAHAAHAH åååh jag e så rolig ibland :D

Generation fett

jag kollar justnu på generation fett, och jag looovar att jag ska sluta äta i morogn

GUL

Jag har blivit galen i gul. Jag ska ha gult, gult gult, överrallt. Skulle kunna ha gula tapeter i mitt rum. Och en gul data :O ÅÅhh..

För mig står gult för solsken, solsken står för glädje och värme :D

Jaaapp

Helt plötsligt har folk slutat höra av sig, helt utan anledning. Vad haar hänt? Lever ni? jaha, har ni inte tid, nej juste så var det.


Årets skämt, att skicka ett sms tar fem sekunder. Synd att man inte ens har 5 sekunder att offra till en vän


Tandläkarskräck

Hej, förlååt att jag inte uppdaterat. Ni vet ju att jag har tandläkarskräck, och jag gick till tandläkaren idag. Har fått förbereda mig en vecka innan jag kände att jag var stark nog att dra dit. Om inte jag hade den tandläkaren jag har idag, hade jag hatat tandläkare av mitt hjärta, skulle tom kunna döda dem. HAHA jag e fan mordisk. Nej men asså han e såå snäll han är världens bästa tandläkare :D HAHA ska dit om en månad igen, får se om jag fortfarande e lika rädd.
Ciao

RSS 2.0