some say love

Man inser aldrig hur mkt man älskar en person förens man mister den...

Min lediga dag

Går ut på att inte göra ett skit. Har suttit och ätit chips, egentligen gillar jag det inte men jag gör de för min familjs skull, så de slipper äta upp de o bli tjocka, nu blir jag de istället. Det e väl generöst av mig?

Hade tänk att städa, men det blev inge av med det, jag e för lat. Men som alla säger, Det är tanken som räknas....

MIN FÖDELSEDAG

18 ÅR!! MOHAHA


YES

SNART 18 ÅR WIHOOO

(och den som inte grattar mig ska få see...)

My baby

Jag vet inte vad det är för fel på mig? Egentligen? Jag är ju normal. Igår när jag o sanja och mamma var och handlade åkte vi förbi stadium som hade värsta affischen på Zlatan och jag blev helt till mig, som alla skulle bli m de såg sin idol, eller hur? Och då sa mamma och sanja till mig att jag kanske skulle söka hjälp:O

Asså HAHA skämt o sido.´Jag gillar inte när någon snackar skit om Zlatan för då får man med mig och göra. Det lovar jag 


Sjukling på G

Hejsan, idag är jag sjuuuk helt plötsligt *host host* Kan det bero på att vi kanske skulle ha orgenteringsdag idag ute i skogen? Vad vet jag ;)

Jag har inte gjort så mycket idag förutom att ha suttit vid datan hela dagen, och är det då inte dåligt av mig att inte ha skrivit ett ända inlägg? Jag tycker det. Men jag har brist på fantasi :(

Studiecirkel

Hejjsan, eller god morgon. KL 9 i morse så väcktes jag av Jenii, Och jag som inte kunde sova i natt hade tänk att sova ut i morse men nej nej. Och så kan jag inte somna om heller. Hon slutade tidigare än vanligt så ska möta henne på stan vid kvart över tolv. Sen kl 1 ska vi till min mamma och sen gå och beställa tårta.

Efter dte kommer Jackii och vi ska plugga, det hart blivit som en tradition att vi har börjat plugga på måndagar på våran lediga dag. Vilket är väldigt bra för då slipper vi göra läxorna i veckan då vi har annat för oss. Idag blir det matte igen, sen ekonomi och svenska antar jag. Skönt att få allt överstökat. I morgon så ska vi åka och handla till födelsedagen och så.

MEN nu måste jag sticka, ska hinna med bussen

Ha en väldans bra dag

Ciao


Angel of death



Asså kolla videon , den skrämmer mig till livet. Är det på riktigt eller gör han det med flit, för han dör ju i slutet.. ..

Bullshit

Ska man tro på rykten eller ska man få sig en egen uppfattning?
Självklart ska man få en egen uppfattning, men . . . .

Varför ska allt va så svårt

...

Smärta är bara svaghet som lämnar kroppen

ít´s my birthday, we gonna partey, it´s my birthday

6 DAGAR KVAR!!! DÅ SMÄLLER DET

SYRIANSKA

SYRIANSKA - VÄSTERÅS SK

29/9 KL 20.00 JALLAVALLEN

SÖDERTÄLJE

FRI ENTRÉ

Hockey ikväll

Hejsan, ska snart få i mig ngt att äta. Ska iväg med Hanna på elitseriepremiären för SSK, dem spelar mot Frölunda idag. Har oxå fått för mig att platta håret. Jag som brukar gilla lockigt, men man ändras ju alltid :D  

Idag var jag med på idrotten :O Vi hade orgentering och det var inte så jätte lyckat för mig o Jackline, vi gick runt och letade efter röd/vita lappar som vår skola har. Sen när vi kommer tillbaka och inte har hittat en enda kom läraren på att de bytit ut alla lappar till gula så att man såg dem. Ja och dem såg vi ju, men det var inte dem vi skulle leta efter -.-

OCH EN SAK, NÄR VI SKULLE ÄTA IDAG I SKOLAN SÅ VAR MATEN SLUT!! ASSÅ HUR KAN MAN LYCKAS??? ÄR NI SÅ JÄVLA IDIOTISKA I HUVUDET SOM NI SER UT ATT VARA?? NI MATTANTER JOBBAR I EN SKOLA MED SYRIANER, TROR DU DEM ÄTER SOM FÅGLAR ELLER?? NEJ. iDIOTER, ska ha tillbaka mina skattepengar huhu


CIao


I´m going to stop svära

Sorry för fett dålig uppdatering. Har fan fullt upp med alla jävla läxor. Shit vad mkt svärord det blev. Jag har intalat mig själv att jag ska sluta svära så grova ord. Jag ska istället säga:

Hoppsan kerstin = Jävlar
Järnspikar också = Fan oxå
Dra åt pipsvängen = dra åt helvete

HAHA ni vet Svenska gamla svärord som man använde typ på stenåldern då de inte hade uppfunnit så jätte grova ord än. Det är alltid lika roligt med lite historia som de säger i Afrika ;)

ASSÅ TITTA, vilken passion



Asså, jag har aldrig i mitt liv sätt en bättre dans, jag är kääär

Think before act...

OKEJ; nu blir det klaga igen.

Om jag ska vara ärlig, så har alla, då menar jag alla blivit så jävla falska. Finns det en enda person som man faktiskt kan lita på? Finns det? VAVAVAVAVA?

Nej, juste. Inte en jävel. Och jävlar finns det gott om här i Sverige, jag ska inte ljuga, men hur tänker folk egentligen? Gillar man inte någon så ska man inte umgås med den personen. Är det så svårt, man sårar bara sig själv OCH den man umggås med som inte ens förtjänar det. Asså när ska folk börja tänka? HAHA när har folk ens tänkt?

THINK BEFORE ACT

Ta med er budskapet, annars kan det gå fel...

Jaa, livet är inte lätt alla gånger

Nu kmr jag klaga, håll för öronen.

JAG HAR HUVUDVÄRK! KÄNNS SOM OM HUVUDET VÄGER 10 TON OCH ÄR FULLT MED SNOR!!! HAHAHAHAHA Kmr jag aldrig bli frisk? Och måste man redan ta på sig vinterjackan? det är ju skiit kallt ute, men det gör inget. Vinter modet började redan i augusti då vi har ett antal knäppskallar som började med fjällrävenjackor samt svea mössor. Behöver jag säga mer?

Plugga, plugga, plugga vad mer

Hej, omajgad vad jag e dålig på att uppdatera. Jag har pluggat så mkt de senaste dagarna. Jag tror jag kommer bli skoltröött väldigt snart och hoppa av skolan. Nej jag skoja bara, men de går åt det hållet i alla fall.

Skriver sen, fixar muuuuuusic to my partey

I will always love you

Du kom in i mitt liv och gav det en mening. En mening att
  vakna upp varje morgon. 
   En mening att andas. Tillsammans gav vi livet en chans. Med
  dig vid min sida kan jag erövra världen. Du får mig att växa,
  för varje ord du säger. Du är det ljusa i mitt liv.
  Tillsammans är vi oövervinnerliga. Vill bara säga att du är
  den jag älskar nu och längre än föralltid, och jag ska kriga
  för att lämna denna jord vid din sida.


Kycklingkebab

Hejsan, Har inte orkat blogga i helgen ;)
Har varit i Sthlm igår med hanna och shoppat lite, bland annat presenter till Jenni, som oxå snart fyller år. Vi åt på kungshallen, och jag tyckte jag skulle ta ngt annat än kycklingkebab så det fick bli mexicansk kycklingfileer med pommes och två såser. En sak är säker, jag håller mig till min kyklingkebab :D

I morgn är det måndag och jag är då LEDIG, mophaha men då ska jag och jackline ner till biblan och plugga, jag tror det va matte, religion, redovisning och beskattnin och filosofi om jag inte minns fel. Ska bli skönt och plugga, så har man det gjort sen, man slipper stressa i veckan.

Nu ska jag göra en ny header ;) jag gillar ändringar ständigt

Ciao

Photoshop

Hejsaan, Igår satt jag med photoshop, har fktiskt blivit mkt bättre på det nu. Ni ska få se bilden jag gjorde av Sanja

En före bild:


Efter bild:
 

Staying back home

Hej , förlåt att jag inte skrivit. Har inte haft orken att ta mig an bloggen. Jennifer skickade precis en film till mig : Shan "the man" Atci, Blattefierad.
Den ska jag se när mina föräldrar har åkt till Uppsala. Nu kanske ni undrar: Meh varför ska du inte dit? Jo det e så här att jag inte har tid. Har en miljon läxor, ska till Sthlm i morgon och så ska jag bara sova ut.

Ska oxå försöka laga karaoke maskinen som jag råkade ha sönder när jag sjöng i den. Får se hur det går, för jag och teknikprylar går inte alltid ihop.

Ciao

KOLLA

Kolla hela jag lovar ni kommer få er ett gott skratt !!



Love is...?

Om du verkligen längtar efter någon, ha då modet att satsa allt för att uppnå det.

Allt som vi älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.



Längtan och kärleken hör ihop... Om jag tänker efter. Längtar man inte efter den man innerligt älskar? Varför älska om man inte har någon att längta till. Kärleken är underlig om jag tänker efter. Kärleken har så många beteckningar. Vissa ljuger om sig själva för att bli älskad av andra. Andra älskar bara för att ha någon att älska. Man kan innerligt älska en vän, men är du beredd att dö för den? om inte, älskar du då verkligen personen så mycker som du påstår. Kärleken kan bedra, kärleken kan svika , den kan såra.

Är den värd så mycket uppmärksamhet som den har?


Massmedia kan dra åt *******

"Min tolvåriga son kom hem igår kväll och berättade att han hade läst om att vi alla kommer att dö klockan ett idag. Jag ägnade två timmar åt att försöka lugna honom så att han kunnde somna.I morse hade han kissat ner sängen vilket han inte har gjort på tre år"

Asså fattar  inte medierna att de skrämmer upp barn i onödan?? Hade det varit på riktig hade alla hakat upp sig på undergången och tv och radio samt tidningar skulle endast bestå av detta projekt. Det var först idag som jag fick veta om "jordens undergång". Jag tror inte att det kommer att bli någon undergång, mer än en maskin krävs för att vår jord ska gå under.
Men dem här forskarna, vad tänker dem med egentligen? Att sätta 9 miljarder liv på spel? Att man ens har hjärta att göra det. Okej, idag ska dem bara testa maskinen med EN stråle. Men om några månader gör de om testet och då med TVÅ strålar. Då kan det hända saker. Men inte idag.

Jag är så arg att det inte finns   -.-

Tur att ngn har anmält projektet till europadomsrtolen.


Like a big bang

Sjuk, sjuk, sjuk :( Faaaan, jag har feber, ca 39.5 grader. Sitter med öppet fönster och kallsvettas. Att jag ens orkar sitta vid datan är ett under, ett mirakel.

Ett lika stort mirakel som  dem där JÄVLA forskarna i Schweiz, lr hur det stavas. Asså det ska testa att göra ett svart hål. Ett svart hål i rymden som gör att jorden sugs in och går under. VA FAN E DE FÖR FASONER?!

"Vi gör det här för att gynna mänskligheten, inte för att förgöra den" Vet han ens vad han snackar om ? Går jorden under, vilka gynnar han då menar han?

Ne nu är jag arg, och forskare ska vara smarta? Den myten spräcker vi hål på nu! Haha hål haha fattar ni?

Bästa reklamen hittils



Haha oj då? Så det kan blii

Ensam är inte starkast

Jag tänkte faktiskt på en sak idag, folk säger alltid ensam är stark men är det verkligen så att den ensamme är starkast eller är detta något vi intalar oss själva?


Under en livstid stöter man på olika människor som alla påverkar en på olika sätt. De människor som har ett positivt inflytande på ens liv, blir de människor som man blir beroende utav. Det är dessa som kommer att fylla en med glädje men som sedan kan bestämma sig för att lämna en. Det som blir kvarlämnat då är endast ett tomrum fyllt utav minnen. Alla blir vi lämnade ensamma någon gång i livet, de flesta utav oss väljer att gå vidare medan andra bestämmer sig för att klara sig själva. Detta kan vara för att man känner att det tomrum som man har blivit kvarlämnad med är omöjligt att fylla, därför väljer man att istället ge upp och klara sig ensam. Man kan även göra ett sådant val p.g.a. att man inser att man inte längre har kvar sin tillit. Eftersom man inte längre kan lita på någon, väljer man att förlita sig endast på sig själv. Man ger upp hoppet om resten utav mänskligheten. Detta är en utav andledningarna till varför jag är en av de som motsäger tron om att den ensamme är starkast. Enligt mig är den ensamme inte stark överhuvudtaget i och med att denne väljer att ge upp. Den starke är den som orkar ta sig upp och gå vidare när han slagits ner till botten, inte den som väljer att ligga kvar nere i mörkret.


Namn

Är inte Wendela ett fint flicknamn?? Jag tycker oxå att Natasha, Olivia och Madeleine är jätte fina namn. När det gäller pojknamn är jag mer osäker. Kanske Oliver, Philip, Alexander och Simon.

När jag väljer namn åt mina framtida barn vill jag ha namn som man kan ha hela sitt liv. Jag menar barn som tonåring till vuxen samt gammal. Som Albin, det kan man ju (enligt min åsikt) typ bara heta när man e liten, för jag skulle inte vilja heta Albin nu när jag e 17, snart 18. Och det passar inte direkt vuxna. Eller till exempel Ingegerd. Det är ju ett namn för gamla, Har jag inte rätt??

Men smaken är ju som baken, som de säger i Afrika ;)

Ciao

Peace out

U don´t have to love me, U don´t have to even like me, But U will respect me, U know why?

´Cause I´m a boss! 

^^,

Don´t cry, just say fuck you and smile...

Yeah baby yeah

God morgon.

Vet ni hur glad jag är att jag är ledig på måndagar? Det har varit den sämsta dagen på veckan för mig, men nu är det den bästa!

Försökte hålla mig vaken i natt, jag ville se MTV VMA . Men jag somnade redan kl 00,00. Så jag har suttit och kollat på reprisen på mtv.se Jag är nog glad att jag inte stannade uppe och kollade. Den var inte ens rolig. Men men

OCH i morgon är det mössprovning på skolan!! Vi ska välja och beställa mössor.  Shiiit allt närmar sig, snart studenten vafan.

Ciao

Illustration

Nu har jag lekt lite med photoshop igen, men fortfarande kan jag inte få till näsorna!!

Men här är en bild i alla fall:)


Lat? Jo jag vet

Heej,
Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte bloggat på grund av att jag inte orkar. Jag är LAT, hörde ni? LAT!
När jag skaffade denna blogg intalade jag mig själv att uppdatera flera gånger per dag. Ett löfte jag verkligen inte kunde hålla. Jag skulle visa bilder från min vardag, (ni har inte sett några bilder på min vardag) , jag skulle skriva om vardagsproblem, och jag skulle absolut inte ha ngn modeblogg, det är det enda jag lyckades hålla. Tkr det är så uttjatat. Visst mode är roligt men, hur många olika kläd collektioner finns det inte? Bara med ett plagg kan du göra 1000000000 olika sakert med. Det bliiir så uttjatat. Tummen ner för modeblogg.

Bloggar som jag fastnat för är dem med humor i vardagen. Och ett tag ville jag oxå börja driva med min vardag, med lite humor i. Men tröttnade snabbt. Och då blev man lat igen.

Hoppas bara att jag ska orka skriva mer. Ska försöka i alla fall.

Ciao

Nicole

Hejsan har suttit och gjort lite saker i photoshop. Idag gjorde jag Nicole :D

Här är en före bild:



Och här är en efter bild:



Orginalet är sötare hahaah

Men tänk på de e min andra bild jag gör...

AKTA ER

SKA UT OCH ÖVNINGSKÖRA

HÅLL ER INNOMHUS!

Illustration

Nu har jag lärt mig att göra illustrationer på photoshop!!

Titta, min allra första bild !!



Har dock inte lärt mig med munnen och näsan, det blir bara katastrof. Men övning ger färdighet :D

Osis+ Dust it

Hejsan, kom nyss hem från stan (södertälje) Har varit och klippt mig och handlat klart Sanjas present. Tog ledigt från skolan idag, likaså mamma. Vi behövde koppla av lite så vi hade en dag tillsammans.

Köpte okså ett puder till mitt hår som ger skiiiiit mycket volym, den är verkligen bra till mitt hår som e så livlöst. Man märker inte ens att man har ngt i håret, inget stelt och dessutom, HÅRET BLIR INTE FETTIGT!!! Det ser ut som om jag har tuperat i ett år för och få denna volym. Kmr alltid köpa den, den finns bara att köpa hos frisörer, där jg köpte den kostade den 149 kr

Så ser den ut:


Skriver kanske lite senare. Om jag orkar det vill säga ;)

Ciao

It´s all about you

Vad är skillnaden egentligen mellan att kalla någon en vän eller en kompis/polare. Jag har ofta tänkt på det men aldrig kommit fram till något svar.

Om jag ska definera mig från mina erfarenheter av kompisar och vänner kan jag uttrycka mig såhär:

En kompis är någon jag umgås med, en riktig vän är någon jag är beredd att dö för.

Vad tycker ni? Vad är skilladen, finns det någon skillnad?

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av http://finalouise.blogg.se att svara på dessa frågor:  


Frågor om dig själv.

Röker du ? Nej.
Snusar du ? Nej.
Skolkar du ? Bara från spanskan 
Gör du frukosten själv ? Äter aldrig frukost.
Har du suttit i rätten ? Nej.
Har du slagit ner någon ? Nej.
Har du pussat någon av samma kön ? Ja.
Har du varit på strippklubb ? Nej.
Vad gör du när du blöder näsblod ?  Stoppar det med papper 

När grät du senast ? Igår
Vem kan du prata om allt med ? Mamma.
Har du solglasögon ? Ja.
Skriv en mening på engelska ? Stay with me, don´t fall asleed tonight

Vem pussade du senast ?  HAHA, not gonna tell you
Vem kramade du senast ? Mamma
Vad är din högsta önskan just nu ? Gå ut med högsta betyg i alla ämnen. (som om det kommer hända)
Vad heter den hårspray du använder? HairSpray
Vem gillar du ? Absolut mig själv

Vilken färg har du på tröjan du har på dig ? Brun munkis och svart linne
Har du string på dig just nu ? Nej, aldrig
Känner du någon som heter Niklas ? Ja men bara en haha
Har du bärbar data ? Nej stationär

Jag utmanar :
http://nicolecharro.blogg.se
http://saanja.blogg.se
http://sosecret.blogg.se


RSS 2.0